Gå till innehåll

Robbo

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Robbo

  1. Jag har två stycken Windows Vista Ultimate retail-licenser som jag inte har använt på snart ett år och aldrig mer kommer att använda. Således känner jag att jag lika gärna kan skänka bort dessa två om någon vill ha dom! Jag lottar därför ut dessa till den som är intresserad. Det enda du behöver göra är att svara på den här tråden. Jag kommer den 7/10 stänga tråden och sedan slumpa fram två vinnare. För att göra det enkelt för mig så gäller föjande: Frågor i den här tråden kommer att tas bort, likaså tillåts bara att man svarar en gång om man är intresserad.

    Väldigt intresserad! Tacksam för chansen.

    mvh

    Robbo

  2. Gissa datumet då Windows 7 kommer att bli klart.

    Datumet som avses är det datum då Windows går till RTM (Release To Manufacturing), det vill säga det datum då Microsoft kompilerar Windows 7 och utser det till det som blir Windows 7. Tråden låses sista 31/3 klockan 23:59. Fram till dess är det möjligt att ändra sin gissning men efter detta låses tråden och arkiveras till dess att Windows 7 blir färdigt.

    Om någon gissar rätt datum så väntar en rejäl överraskning för den personen kan jag lova! :)

    Observera att alla inlägg som inte är ett tävlingsbidrag kommer att raderas. För att ditt bidrag ska räknas kan du endast gissa en gång.

    kanske 2009-11-14

×
×
  • Skapa nytt...