Gå till innehåll

Peter56

Medlem
  • Innehållsantal

    1
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Peter56

  1. För mig har AVG fungerat bra och jag har den på alla mina datorer. Vet inte om det är just 8.5 som jag har, får väl kolla ikväll vilken version det är men jag uppdaterar den regelbundet. Möjligt att den är så ny att det var det som laddades ner i går eller i natt.

    Tillägg 1: Jag kan bara bekräfta att det inte heller för mig fungerade att UPPDATERA till AVG 8.5. Någonstans i slutinstallationen finns en bugg som kraschar systemet i bygge 7057. Det går inte heller att AVINSTALLERA, kraschar också precis efter att man valt UNINSTALL. Det går inte heller att återinstallera AVG 8.0.xxx.

    Är det någon som vet var i registret som AVG:s TROLIGA FELAKTIGA nyckel kan finnas så att man kan rensa bort det och börja på nytt?

    AVG 8.5 är i alla fall glad och sparkar gott i min Vistaburk.

    Hade samma problem, uppdateringen till AVG 8.5 kraschade W7, och sedan alla försök till ominstallation. Löste det genom att tanka hem ccleaner och rensa alla fel i registret. Sedan gick det att installera AVG, men dialogrutorna blev utan grafik. Körde en avinstallation, och laddade sedan hem AVG's installationsfil härifrån: http://free.avg.com/download?prd=afe#tba2. Den installerades OK.

×
×
  • Skapa nytt...