Gå till innehåll

Hans_P

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Hans_P

  1. Hade samma symtom men gå till win update så kommer den. Alternativt enhetshanteraren och markera den och tryck på uppdatera drivrutin så fixar det sig.

    Hej och tack för svar, men jag har "gått den vägen" och det ledde ingen vart... Vad jag är mest konfunderad över vilken del av maskineriet det kan vara. Både CPU & GPU är ju listade i enhetshanteraren.

    Mvh.

    /hans

  2. Hej!

    Har precis installerat Windows 7 på en Acer Revo med Atom 330 CPU samt Nvidia Ion chipset. Installationen gick snabbt och smidigt, alla enheter konfigurerades under installationen, förutom en - "Math processor", dvs. matteprocessor, som nu ligger som okänd enhet. Mig veterligen har jag inte haft någon dator med matteprocessor sedan det stod IBM på tangentborden, RAMminne räknades i tiotals MB och 66Mhz var en snabb processor... Vad kan det vara för enhet? Maskinen fungerar uppenbarligen ändå men... ??

    Mvh.

    /hans

  3. Vill köra teman på en 2008-server. Har installerat Skrivbordsmiljö-funktionen och startat 'Themes'-tjänsten men det funkar ändå inte.

    Någon som har en lösning ??

    Hej!

    Vad gäller skrivbordsmiljö, eller att använda Server 2008 som arbetsstation, så hittar du alla svar du behöver på http://www.win2008workstation.com. På din korta beskrivning låter det som om du helt enkelt inte har valt temat i skrivbordsegenskaperna. Se här.

    /h

  4. Hej!

    RCn är tillgänglig för alla under de vanliga premisserna (som längst giltig till 1/3 2010). Men som student eller anställd på ett svenskt lärosäte (jag antar att detta gäller alla universitet/högskolor men kan givetvis ha fel) så får du faktiskt Windows 2008 Server Standard (dock ej R2, ännu iaf.) gratis, genom DreamSpark.

    Vad gäller fördelarna med Win2008 Server så har det sammanfattats på annan plats kort och effektivt - det är som Vista men utan lull-lull. :) Jag uppfattar det som framförallt mer stabilt, och varandes ett server-OS så har du bättre kontroll över processer & funktioner. MediaCenter saknas, men i övrigt går det att enkelt få ett utseende som Vista/Aero. Sajten Win2008Workstation beskriver det mesta och tillhandahåller de verktyg som behövs för anpassning.

    /h

  5. Hej!

    Ingen här som, som jag, har blivit "blåst" av Moduslink? Har skrivit en tråd på IDGs E-forum som börjar bli ganska lång om hur mitt COA först blev godkänt, varpå vi betalade. Efter en lång, lång väntan kom ett mail från Moduslink om att de inte hade fått någon betalning. Trots åtskilliga mail och ett fruktlöst samtal till deras support så händer inget. Moduslink är icke-kommunikativa, svarar inte på tilltal, kan man säga...

    /hans  >:(

×
×
  • Skapa nytt...