Gå till innehåll

grinders

Medlem
  • Innehållsantal

    143
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av grinders

  1. Tjena ,

    Inte för länge sedan har jag ominstallerat min laptop med Windows 7 till fabriksinställningar.

    Allt funkar toppen men jag får ingen förtidsvarning om att det är ex 15% batteri kvar att använda. Dock fungerade det förr.

    Jag undrar därför om hur återställer jag de varningar som visas i samband med batteritiden tillbaka och vart kan jag ändra dessa inställningar isf.

    Tacksam för svar. :)

    /grinders

  2. Allt är möjligt...! Vill du ha Ultimate, köper du en retail och nyinstallerar. Nöjer du dig med Home Premium, kan du köpa en uppgradering... betydligt billigare!

    Är faktist lite sugen på Ultimate :)

    Men hur skall man kunna göra med alla drivrutiner om man nyinstallerar - har ju HP och där fanns massa program i Vista från just HP ( Såsom HP quickplay m.m)

    /grinders

  3. Tjena!

    Har en bärbar dator från HP som jag köpte för snart ett år sedan med Windows Vista Home Premium och funderar på att köra Windows 7 på den. Men jag vill gärna ha ett fullversion och helst Ultimate.

    Går det ens eller måste man ha Windows 7 Home Premium?

    /grinders

  4. Adobe flashplayer 10

    Som det tidigare skrivits om i forumet, så verkar det som om många haft problem med denna flashplayer och Vista, inklusive jag.

    Därför undrar jag om någon vet om sp2 har den fix med i sin version, jag har kollat men inte funnit ngt svar, kanske någon som är mer kunnig inom datorer och program vet det. Då skulle det vara kul att veta det innan man tankar hem sp2.

    ha en bra dag

    Vilken flash version har du på din dator? Det har kommit ut en uppdatering som löser problemet helt om fallet var att internet explorer slutar svara/fungera i IE7/8.

    /grinders

  5. Har läst på Adobe forum att jätte många har samma problem och att just Vista med Internet Explorer 7/8 är värst drabbad av problemet. Dock verkar det som att Adobe bryr sig inte så mycket. Men lösningen är att avinstallera Flash Player 10 och installera tillbaka version 9 - då försvinner problemet totalt! :D

    Ladda ner den stabila version här

    /grinders

  6. Hej!

    Köpte idag en router från D-Link som jag skulle vilja koppla till min nät. Har redan en switch från Bredbandsbolaget ( LAN ) med telefonitjänst på då.Allt fungerar bra och jag har nätverksåtkomst men nätet från D-Link har plötsligt fått namn "Nätverk 1" och routern från BBB blev "Nätverk 2" vilket betyder att jag kan inte komma åt min dator som jag har bilder/filmer i.Alltså nätverk från D-link hittar inte enheter som är anslutna i nätverk 1. Nån som vet hur kan man ändra inställningar i BBB switch eller få de funka igen?

    Modell: Inteno xg6546p2

    Tacksam för svar.

    /grinders

  7. Haha, sicket skitsnack!

    Tror ni Microsoft sitter och gör en mjukvara som inte fungerar på sitt eget OS? Det är ju uppenbarligen något plugin eller liknande som inte fungerar ordentligt. Att det kommer mer på Vistan beror ju inte på att Vista är sämre, utan på att man inte gjort detta plugin med tanke på Vista.

    Kör man mjukvara som är gjort för Vista fungerar det hur bra som helst. Men jag bryr mig inte om detta egentligen, gör vad ni vill.

    Har jag sagt att Vista är sämre och att problemet ligger på Microsofts axlar? Tvärtom , Adobe Flash 10 som kanske inte 100% utvecklad till Internet Explorer i Vista. Och var inte så arg - alla vet att XP är bättre i vilket fall som helst.

    /grinders

  8. Hade jag vetat det innan så hade jag haft kvar xp, bara en sån sak att på fodralet så står det att man kan uppgradera från Windows 2000, Windows XP eller Windows Vista men det nämns ingenstanns att man inte kan uppgradera från XP Pro och det vet dom om på Microsoft, men de vill inte ta tillbaka Vistan inte butiken heller i och med att förpacknngen är bruten.

    Måste tyvärr meddela att problemet förekommer även i Windows XP fast inte så ofta som på Vista.Adobe har för några månader sen fått en rapport om just det men de verkar inte bry sig så mycket.

    /grinders

×
×
  • Skapa nytt...