Gå till innehåll

munketh

Medlem
  • Innehållsantal

    70
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av munketh

  1. Kort svar angående laddning av batterierna...

    Så länge sladden är i, laddas batteriet.. oavset om datorn är på eller inte.

    Det i sin tur är inte bra för datorbatteriet, eftersom det behöver laddas ur helt då och då för att må bra och bibehålla kvaliteten.

    Min rekomendation = Kör datorn på batteriet enda tills datorn säger ifrån, då stänger du av helt.

    Stoppar i sladden, laddar till nästa dag, kör på som vanligt när batteriet är helt laddat, med sladden urdragen :rolleyes:

    När du är färdig, viloläge eller sparläge.. kvittar, gör som du vill, viloläget spar mer ström... eftersom då är bara en liten del av minneskretsen aktiverad.

    Ladda ur helt ska man inte göra med litiumbaserade batterier. http://ohsohightech.se/myter-och-fakta-om-batteriet-i-din-laptop-eller-mobiltelefon/

  2. Kanske råkat göra någon inställning för syncningen nånstans bara, har du provat att avinstallera och installera om allt som har med filmspelningen att göra?

    Vill du testa något annat kan jag verkligen rekommendera K-Lite Codec Pack och att spela upp med medföljande Media Player Classic Home Cinema som jag varit helnöjd med i många år.

    Fungerar alltid

  3. Vill bara inflika att hela frågan om vilket/vilka skyddsprogram som är bäst, är fullständigt meningslös, om man inte sätter den i relation till vilket operativsystem som körs! Min åsikt är, att till XP finns inte skydd nog, medan Windows 7 gör alla sönder-hypade skyddspaket mer eller mindre överflödiga! Kör man Windows 7 räcker det gott med något av dom bättre gratisalternativen (typ Avira, MSE eller liknande) i kombination med Windows inbyggda brandvägg. Detta vet dom kommersiella antivirusföretagen mycket väl... därav senaste tidens överbud på gratisutdelningar!

    Edit:

    Dom enda som inte har hakat på gratiserbjudandena, är ju faktiskt Symantec/Norton!

    Kan det möjligen bero på att dom förlitar sig på sina högst oetiska marknadsföringsmetoder via OEM-leverantörerna?

    Instämmer helt med E-son

  4. RTM hittade alla drivrutiner till och med när jag installerade 64x har bla en gammal HP färglaser som brukar ställa till problem. Men nu till mitt stora problem. När jag öppnar ett office dokument i hemma nätverket tar det tar det 20 sekunder om jag kopierar mappen till min egen burk och sen öppnar dokumentet går det direkt.

    Jag installerade RC igen då öppnas office direkt även i från homegroup.

×
×
  • Skapa nytt...