Gå till innehåll

Xp-isti

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Xp-isti

  1. Försvann alla ikoner från skrivbordet, och alla mappar från hårddisken, efter en återställning .Överhuvudtaget syns ingent innehåll , men när jag kör en viruscan ser jag att alla program och mappar, bilder, dokument osv fortfarande finns kvar.

    Vad har hänt ?

  2. Jag har två stycken Windows Vista Ultimate retail-licenser som jag inte har använt på snart ett år och aldrig mer kommer att använda. Således känner jag att jag lika gärna kan skänka bort dessa två om någon vill ha dom! Jag lottar därför ut dessa till den som är intresserad. Det enda du behöver göra är att svara på den här tråden. Jag kommer den 7/10 kl. 21:00 stänga tråden och sedan slumpa fram två vinnare. För att göra det enkelt för mig så gäller föjande: Frågor i den här tråden kommer att tas bort, likaså tillåts bara att man svarar en gång om man är intresserad.

    Tack, gärna vill vara med !

  3. Hej !

    F6 och drivrutin . OK  men...

    Är det inte bättre att ändra i "BIOS" för Standard IDE("compatibility-mode" det kan heta "Native mode IDE")så går att genomföra installationen.Om datorn inställd på Standard IDE, då behövs inte SATA-stöd/drivrutiner under Windows-installationen. Uppdatera sen drivrutinen för SATA som finns på CD-n eller ladda ner från tillverkaren.

  4. Hej!

    Högerklicka på Verktygsfältet(gråa linjen) där nere höger om startknappen och väljer Egenskaper

    och väljer sen Klassisk Start meny - Verkställ och OK

    Och du får standard ikoner tillbaka på Skrivbordet, snygga till med att välja sen att ordna upp ikoner efter namn eller storlek.(högerklicka på skrivbordet och välj Ordna ikoner efter)

    hoppas hjälper!

×
×
  • Skapa nytt...