Gå till innehåll

jensa

Medlem
  • Innehållsantal

    49
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Inlägg postade av jensa

  1. Hackandet märks bäst då jag lyssnar via youtube, vilken annan flik jag sedan läser/scrollar gör ingen skillnad. trodde först min anslutning tappat flåset men så är det ej...

    Det är även samma knas om jag bara har youtube sidan uppe, lyssnar på musik och då scrollar på den sidan. Måste det vara själva youtube som segar??

    mvh jensa

  2. Tillbaka här igen med ännu en dum fråga, när man läser tex blocket och vill öppna en annons i ny flik så hamnar jag direkt i nya fliken istället för på själva annons sidan, finns det nån inställning som gör att opera inte växlar till nya fliken direkt?? Nån som förstår hur jag menar?

    mvh jensa

  3. Nu har jag inte haft Opera installerat på ett tag (kör portabelt), men jag tror att du finner profile-mappen här (i XP):

    C:\Documents and Settings\[användarnamn]\Lokala inställningar\Application Data\Opera\Opera\profile (Lokala inställningar är en dold mapp.)

    Bifogar en zippad urlfilter.ini som du kan ladda ned, packa upp och lägga i din profile-mapp.

    Syftet är att slippa annonser och andra störande saker på nätet.

    Lyckade hitta rätt i vista nu....

    tack för din hjälp!

    mvh jens

  4. Tror inte att det går att autodölja paneler, men bokmärkeslistan kommer du också åt via Opera-knappen (menyknappen), Bokmärken.

    Det verkar nog som man inte kan ha den på "dölj automatiskt" i opera.

    En fråga till dådå; när jag öppnar tex en blocket annons så är bilderna jätte dåliga/suddiga, vad kan det bero på??

    mvh jensa

  5. Hej,

    Comodo System Cleaner städar bort tempfiler, kakor, inaktuella registernycklar m.m. Ett mer kraftfullt och sofistikerat alternativ till CCleaner. Det finns en tråd om CSC (som från början var Comodo Registry Cleaner): http://www.alltomxp.se/forum/index.php/topic/13081-comodo-system-cleaner-systemoptimering/

    Många tusen tack!

    Otroligt vad snabbt man alltid får bra svar på detta forum!!

    mvh jensa

  6. Hej. Jag var dum nog att uppdatera programvaran till min logitec mus i helgen, efteråt så lyckas jag inte få rullhjulet att gå i steglöst läge igen. Har testat på alla tänkbara sätt, läst igenom hjälpavsnittet många gånger men lyckas ändå inte. Någon som har nåt tips? musen heter logitech vx revolution.

    Är ju riktigt störigt att inte kunna rulla steglöst när man blivit van med det....

    mvh jensa

×
×
  • Skapa nytt...