Gå till innehåll

beacon

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av beacon

  1. Hej, jag heter Kent Åsberg och fick 'system tool' på nyårsdagen - är just i avslutningen av borttagandet. Jag började med att köra i felsäkert läge - nätverk, där slapp jag åtminstone att se eländet poppa upp. Sedan tog jag kontakt med en amerikansk programmerarkollega från 90-talet, som själv tagit bort detta malware ett par gånger ur datorer, som lämnats till honom. Han hänvisade till en site med samma användarinterface som alltomwindows: www.bleepingcomputer.com

    Där har jag kontakt med teacup61 (jag betecknar henne i tankarna som en CSA (Cyber Space Angel)) :)

    Gå in där och registrera Dig och följ anvisningarna för att ta bort malware!

    mitt medlemsnamn där är beablanche.

    Good luck

    beacon

  2. Nedanstående problem nu 'löst':

    Ändrade en hel del (ca 10-15) inställningar i Internetalternativ/avancerat/säkerhet som rörde activex controls, web-sidor, scripting mm. Vet, att man i sådana lägen gör en ändring i sänder, men den metoden hade nog tagit hela dagen - och det finns roligare saker att syssla med än IE8-inställningar, där flertalet fortfarande för mig framstår som obegripliga (även om jag under flera år själv programmerat, exempelvis, dll'er och activex controls).

    Tips på användarvänliga instruktioner ang. IE8-inställningar mottages dock fortfarande tacksamt!

    2011-01-28, fm.

    Kent

    Får ej tillgång till skriptbaserat fönster på html-sida (programmerad med JavaScript) via IE8, men det går bra via Firefox.

    Sidans adress är http://beacon.se/welcome5.html.

    Den kan också väljas från domänadressen http://beacon.se direkt

    Har försökt infoga bilder här för att belysa problemet, men hur tusan gör man det i detta forum? (no offense, though). Jag har därför lagt in bilderna i en pdf-fil, IE8-problem.pdf. Den kan öppnas med:

    http://beacon.se/IE8-problem.pdf

    Tacksam för hjälp!

    Kent Åsberg

×
×
  • Skapa nytt...