Gå till innehåll

jsson72

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av jsson72

  1. Jag har testat Flashbacks anonymitets tjänst. Den funkade väl så där. Vissa nätter hade datorn hoppat ur tjänsten och då fick man ju sin ursprungs IP. Så jag höll på att bli av med ett av mina Torrent tracker konto, man är ju tvungen att seeda med samma ip som man laddat ner med. Men det var bara på en tracker som jag fick problem. Det är ju väldigt lätt att komma igång.

  2. Tror även att du kan ha haft ett annat problem, ett problem som följer med SP2 till XP....

    Kika på denna länk och länken Tools, tror jag det var, och läs igenom det.

    www.lvllord.de

    Jag skulle ladda ner patchen där på tools sidan men nod32 satte stopp för det.!!

    2008-03-27 19:21:50 HTTP filter file http://www.lvllord.de/download.php?url=en/...atch223d-en.zip Win32/Tool.EvID4226 application connection terminated - quarantined Threat was detected upon access to web by the application: C:ProgramMozilla Firefoxfirefox.exe.

  3. Jag har den senaste firmware det är inte det som är problemet. problemet är att modemet inte verkar stödja itu Annex M. Jag bara undrade om nån har någon ide om det finns nån beta firmware som kanske kan uppgradera modemet från annex a till annex m om det nu är möjligt. nån kanske har vart i kontakt med netgear. annars skulle det vara uppskattat om någon som har ett trådlöst modem som ger 108mpbs och har stöd för annex m kan ge mig ett tips på det.

×
×
  • Skapa nytt...