Gå till innehåll

murrebamse

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av murrebamse

  1. Tja. Vi har idag BBB som ISP. Det fungerar bra, och har inte alls krånglat mycket. Vi betalar 199+39 kr/månaden för 2 Mbit. Vi har även så kallade IP-telefoni, eller digital telefoni hos dem.

    Vi funderar på att byta, men vet inte riktigt till vad. Är det någon som har tips på en bra ISP?

    Har tidigare haft både Telia, samt Universal Telecom. De fungerade bra men Telia är något för dyra tycker jag.

    Tilläggas bör att vi bor i Varberg, så om någon annan här på forumet också gör det, så vore det trevligt att få tips på en bra ISP här.

    BBB tar även ut en avgift på jag tror det var ca 700 kr, för att "göra om" vårt digitala bredband till ett analogt, och efter att detta är klart så kan man välja ny ISP. BBB måste vara de enda som har det på detta sätt.

    Varför är det så?

    Varför byta nått som funkar bra? önskar man strul kanske de bra ide men annars??

  2. hej hej har då kämpat med aircrack i min Vista burk nu i 14 dar... så som jag har fattat de så spärrar mina drivisar så att jag inte kan sniffa trafiken... har då provat o instalera massa olika drivisar till mitt net card som är ett RTL8187B,, har då tankat från massa olika sidor men får dock ej det att fungera så skulle ngn hjälplig själ kunna hjälpa mej:D:D:D:D:D:D

    Såna snorvalpar skulle ha kok stryk. de olagligt hacka sej in på andras anslutningar och ja hoppas moderatorn för detta forum vaknar

×
×
  • Skapa nytt...