Gå till innehåll

maffe

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av maffe

  1. Nån som har hittat nåt 'vanligt' Fönsterputsmedel man törs använda på en vanlig LCD-Tv och datorskärm ??

    Vilket medel i vissa Fönsterputsar är det som inte plasten i LCD tål, aceton är väl ett, men finns det några andra medel som inte är bra ??

    (Jag vill INTE ha råd om att använda 'speciella medel/dukar' - det är ju just det - SVINDYRA - alternativet jag vill SLIPPA!)

    Jag har iaf lärt mig att man INTE ska spraya på något öht, för då rinner det ned, och orsakar vad du kan se på bilden här nedan.

    Man ska fukta trasan istället.

    Men jag har, efter sökningar på Göbbels, kommit fram till att en blandning av 50/50 av vatten och isopropanol-/isopropyl-alkohol är vad som funkar bäst. Nån som testat ??

    (Är det samma sak under olika benämningar, de två 'iso-' ??)

    Frågan är var man får tag på det, för jag sökte på Apoteket, men där fick man ingen träff på vare sig 'isopropanol' eller 'isopropyl'.

    /LbL!

    En torr trasa som fuktas med vatten funkar, Inga som helst rengöringsmedel.

  2. Har ni problem med att spelen laggar, så ta ut grafikkortet, ta bort "locket" över kylflänsen. Ta t ex en tandborste och rengör kylflänsen från damm. Där samlas efter en tid mycket damm. Jag själv trodde att mitt grafikkort var på väg att gå sönder, men så var inte fallet. Verktygen ni kan behöva är ett set med elektronikmejslar, dom kostar billigt och ni sparar pengar. Hoppas jag kan hjälpa någon med detta lilla tips.

    Grafikkortet blir helt enkelt för varmt.

×
×
  • Skapa nytt...