Gå till innehåll

brb66

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av brb66

  1. Jag har fortfarande inte kunnat besluta mig för vilket Antivirusprogram jag ska välja till min nya dator.

    Mitt motto är "Bara det bästa är gott nog"

    Vad ska jag välja?!

    Möjligheterna är överväldigande.

    Jag har telia säker surf liggande. Bör jag installera det innan jag går ut på internet för första gången?

    Eller vågar jag ladda hem just det antivirus jag vill ha på en gång utan att ha något antivirus installerat innan?

    Comodo internets security RC2 3.9.76291.502 den fungerar klockrent med win7 rc :lol:

  2. förmodligen funkar de bra för er pga att ni kanske kan hanska med era datorer

    Regga dig på comodos forum och tanka hem Comodo internets security RC2 3.9.76291.502

    Den fungerar klockrent i windows 7 RC

    Glöm ej vid instalationen att du höger klickar på filen o välj som administratör :rolleyes:

  3. Har redan gjort slut med Hollywood köper ej en enda skiva numer samt vägrar jag bio ej heller hyra en enda dvd film och det tänker jag fortsätta med.

    Har blivit medlem i pirat partiet samt jag kör vpn och har instalerat Securstardrive crypt på datorn.

    Längtar till vårt nästa val så vi får bort dessa förtryckande lagar från vårt samhälle

  4. Face it.. internet as we know it är över, det är bara att erkänna att vi har haft det för bra välldigt välldigt länge nu och detta är någonting som kommer vara helt sjukt att berätta om för sina barnbarn om 30 år, att i början av tvåtusentalet kunde man ladda ner och upp va man ville på intenet.. fatta va sjukt det måste te sig för dom som lever då, lika sjukt som jag tyckte det va att man som 15 åring kunde köpa startskott till sin pistol (22 salongs ammo)(som man redan hadde) ur hobbex i början av 80 talet (händer ju inte idag direkt), lika sjukt jag tyckte det var när min farsa berättade att man när han va ung kunde köpa både släckt kalk och karbid i affären bara sådär (kommer aldrig ske igen), och lika sjukt som att triokloretylen länge fanns kvar i handrengöring för industribruk trots att det varit förbjudet i de flesta länder i årtionden av förklarliga skäl (svårt att se en sån fullständig ignorans av regler igen), tänk va sjukt det hadde varit om internet uppstod som det ser ut idag NU plötsligt och ingen hadde sett det innan, det hadde ju aldrig behållits i den formen speciellt länge.

    Och näe dimman (DimX) jag är inte för några av de lagar som tydligen fullständigt slitit sönder ditt liv till en liten sketen blöt sträng av förtvivlan som du försöker hålla vid liv genom dessa forum.

    Eller så gör man som jag blev just medlem i piratpartiet. kör numer vpn tunnel . krypterat med securstar drive crypt. Inte för att jag fildelar utan för att jag anser att nätet skall vara liktydigt med frihet. Vad jag gör på min dator har inte nån med att göra

  5. Nädå, jag kan hantera intenet, precis lika bra som du. Så något filter behöver jag inte. men jag vet massor av folk som på ett eler annat sätt inte borde använda sig av Internet överhuvudtaget. Sådana som förgriper sig på barn via Internet, utövar våld, utpressning, sajter med zoofili, sajter med "sjuka" grejer och våldsinnehåll...

    Listan kan göras lång...

    Och det är där spärrarna bör sättas in...

    ACTA, Telekomlagen och IPRED är bara en av dessa åtgärder..

    Och den fällande domen i Piratebay-rättegången troligen början på något nytt och bättre internet...

    Men sitt ni och gagga här i all evighet, övervakade det är ni redan, det var man redan på växeltelfonisternas tid...Och av Malou :lol:

    Du diskuterar så dumt så jag blir illamående av ditt dillande dravel ..Du har ej en minsta susning om vad du diskuterar om

  6. Efter att följt med lite sporadiskt i alla diskutioner så reflekterar jag över följande.

    APB bryter mot lagen hur dom än gör. I sverige är det väldigt begränsat enligt lagen om vilka som för bedriva spaning och bevakning av egendom samt person bevakning. Och mig veterligt så har APB ingen som helst auktorisation att hålla på med vad dom gör.

    Det är endast polis militär och bevaknings företag. Men för att APB skall följa dom lägsta kraven som ett bevaknings företag så krävs :Förordning (1989:149) om bevakningsföretag. samt:Lag (1974:191) om bevakningsföretag. Inget av dessa krav uppfyller dom. Så länge dom ej är reglerade av FAP har dom ej några som helst juridiska rättigheter.

    APB är en enda stort bluff moln som lurar och driver hets mot sammhälet.

    Skúlle någon stämma APB på dom grunderna skulle vi aldrig se röken av det företaget igen

  7. hur tror ni det kommer att se ut? jag tror att ingen kommer villja ladda ner Win 7 byggen mera på så sätt kommer MS att förlora sin värdefulla feedback.. om inte MS säger "Här vi delar med oss av det nya bygget av Win7!" eller gör dom det? nur får ni tag på eran Win 7? Laddar ner via Torrents eller? ja tycker att Win 7 bygge(s) ska vara gratis.. all info dom sammlar in kan vara mycket värdefullt för framtida bruk.. då kanske dom kan höjja prislappen lite mera om dom vet "jaha! nu har vi 100 000 Användare som har tästat Win7 från betan och upp till Release Cantidate. Massa bra information som vi har haft mycket info som vi alla har mycket glädje av. inget slarv detta är det mäst älskade Windows bygge någonson!" så tycker jag det ska vara.. Win7 kommer nog att bli mera populärt änn XP. jag har bara tästat Win 7 (beta) men av den betan så ALSKAR jag Win7 har ej tästatden nya men betan var jätte bra..

    Kommer MS göra som jag har föreslott eller kommer dom att missbruka det hela?

    Tack för att du tog dig tid att läsa deta! Lämna gärna ett svar så jag och alla vet vad du tänkter och tycker. kanske du kan ge oss ett tips på hur du får din Win7 bygge vill veta.

    MVH Morno

    Efter att följt med lite sporadiskt i alla diskutioner så reflekterar jag över följande.

    APB bryter mot lagen hur dom än gör. I sverige är det väldigt begränsat enligt lagen om vilka som för bedriva spaning och bevakning av egendom samt person bevakning. Och mig veterligt så har APB ingen som helst auktorisation att hålla på med vad dom gör.

    Det är endast polis militär och bevaknings företag. Men för att APB skall följa dom lägsta kraven som ett bevaknings företag så krävs :Förordning (1989:149) om bevakningsföretag. samt:Lag (1974:191) om bevakningsföretag. Inget av dessa krav uppfyller dom.

  8. Hej! Håller med vad Du skrev. Alltså i urskogen där man nu tar bort nästan alla telekablar, så finns denna mobila överföring som faktiskt fungerar riktigt bra. Testat andra mobila modem, men dom fungerar nästan inte här uppe.

    Jag kommer att ta kontakt med ICE-NET. Tills vidare så får vi väl acceptera drivisarna för 32-bitars. <_<

    EDIT: Förfrågan har skickats till ICE-NET, väntar bara på svaret!

    Blev lite nyfiken på det bolaget. Och det ser ej kul ut på deras hemsida

    Nordisk Mobiltelefon Sverige AB, bolaget bakom ice.net, försattes den 23 januari 2009 i konkurs. Driften av nätet fortsätter tillsvidare och genom ett auktionsförfarande förväntas en ny ägare ta över verksamheten inom två veckor från konkursdatumet.

×
×
  • Skapa nytt...