Gå till innehåll

ovan

Medlem
  • Innehållsantal

    48
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av ovan

  1. Nått har blitt fel. Beroende på vilket bygge du har av Win10, kan det ev. repareras vid nästa stora uppdatering. Det senaste bygget är 1511 (OS-version 10586.14). Skriv winver i kör så får du upp vilken version du har av Windows 10. Så här ser det ut hos mig och jag hat version 10.0 (Build 10240).

     

    attachicon.gifrightklick.jpg

     

    Har samma windowsversion, det var vid den uppdaeringen det "sket" sig. För mej kommer det upp en enraders tom ruta. Får väl leva med problemet...

     

    micke

  2. Hej

     

    Är det någon som kan förklara hur högerklicksmenyfunktionen skicka till fungerar? Efter senaste uppdateringen (W10) så har den slutat fungera för mej, jag får bara en tom ruta. Mappen som finns på "%AppData%\Microsoft\Windows\SendTo" innehåller de genvägar som jag tycker bör finnas men hur är det ihopkopplat?

    Jag har sökt på nätet mej ej hittat något svar

    Micke

  3. Hej

    Gå in på verktyg, mappalternativ i utforskaren, under fliken allmänt och bocka i de 2 nedersta "rutorna", tror det avhjälper ditt "problem"

    Micke

  4. Hej

    Använder du CIS 4? Jag råkade ut för en del konstigheter både på XP och W7x64 när jag bockade ur bocken om att tillåta digitalt signera program... Se min tråd under Office....

    Micke

  5. Hej

    Jag har ett problem med att skriva ut från Office 2007, jag får svaret att ingen skrivare är installerad (vilken den är, det alldeles utmärkt att skriva ut från "anteckningar"). Jag kan inte heller förhandsgranske i Office. Jag har provat att reparera office ( ej iofs ominstallation) instalera om skrivaren...... Är det någon som har fler ideer på felsökning så tar jag gärna emot dom.

    W7x64, Office 2007, HP 6715b, 4GB ram....

    Micke

  6. Hej

    Jag har stööt på ett problem efter omformatering som jag går bet på. IE8 blir installerat korrekt via update men ändå inte, det verkar inte registreras i registret.

    Jag kan t.ex. inte importera favoriter till ff (importalternativet är skuggat), jag skulle registrera ett program då fick jag till svar att Internet explorer inte var installerat (IE är standardwebbläsare). Jag kan inte heller lgöra en ikon på skrivbordeet till IE via högerklick på skrivbordet/egenskaper/skrivbord/anpassa skrivbordet då det inte finns något alternativ att bocka i.

    Är det någon som har en lösning på mitt problem?

    Jag kör XP-pro

    Micke

  7. hejhopp

    Du måster parallellkoppla dina lampor om du ska använda vanliga "220 voltslampor", vid seriekoppling så måste du använda lampr för lägre spänning, 220 dividerat med antal lampor, (jämför med en julljustake som det är 230 volt där lamporna är för lägre spänning) gör du inte det kommer dina lampor bara att glöda lite...

    micke

    Opptokoppter hann svar medan jag skrev

×
×
  • Skapa nytt...