Gå till innehåll

Magnus@nowire

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Magnus@nowire

  1. Hej!

    Har precis uppgraderat till Vista Home Premium 64-bit. När jag ska lägga tillbaka min musik har mappen Musik försvunnit. Eftersom den är av samma sort som Bilder osv är det inte bara att skapa en ny och döpa den till Musik. Hur ska jag göra?

  2. Jag har nu tagit tag i detta igen och äntligen fått det att fungera klockrent. Jag kontaktade D-Links support och fick rådet att avbocka RTSP i routern. Det hittar man under Advanced/Firewall Settings under rubriken Application Level Gateway Configuration.

    ALG (dvs. Application Gateway Configuration) förklaras på följande sätt:

    Och just för RTSP står det:

    Men uppenbarligen ställer detta till det när man använder Windows Media Player (har inte testat med Real Player) på t.ex. SVT.

    Är det någon som kan förklara lite mer ingående vad min ändring innebär rent tekniskt och varför det hackade när jag hade rutan för RTPS ibockad? Tycker att det är konstigt att den är ibockad default om det inte behövs.

    Men även fast jag inte förstår exakt varför det fungerar nu så är det ju skönt att det fungerar! :)

    D-Links accesspunkter är inte direkt lämpliga att använda för strömmande media speciellt inte om det förekommer störningar från intilliggande nät i närheten. Ruckus Wireless klarar detta mycket bättre. Titta här: http://www.nowire.se/produkter/ruckus-mediaflex.htm

×
×
  • Skapa nytt...