Gå till innehåll

Angel of Death

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Angel of Death's Achievements

(1/8)

  1. Precis! Och återigen: varför var det tillgängligt i M3? MS måste ju aktivit ha "kopplat ur" funktionen. Kan MS bekräfta det? Jag tycker att det i så fall borde gå att installera eller "koppla på" teckentolkningen igen. Jag undrar om det är en bugg? Kolla denna länken: http://social.technet.microsoft.com/Forums...e0-a4b96616bc2f Som ni märker är jag rätt mån om att få detta att funka!
  2. Stenis: Hoppas att du har bättre kontakter med MS än vad jag har. Jag har kontaktat kundtjänst, men de har ingen aaaaaaniiiiiing...
  3. Så här ligger det till: I M3:an (6801?) som ju var en ren engelsk version, så fanns det äntligen stöd för igenkänning av svensk handskrift/teckentolkning (alltså trots att allt annat var på engelska). Jag har längtat efter detta, och min Tablet PC kom äntligen till användning. Dessvärre var M3:an inte helt stabil för mig, vilken nu betan är. Nu till kruxet: De har kapat bort stödet för svensk teckentolkning i betan!! Det finns inte längre stöd för svenska. Någon som har en idé om varför? Nån som vet om det går att koppla på igen? Jag fattar att en svensk MUI kommer senare, men det är alltså inte en svensk version jag är ute efter, utan stödet för teckentolkning som faktiskt finns där någonstans, eftersom det fanns i M3:an. Sååååå frustrerad!!
×
×
  • Skapa nytt...