Gå till innehåll

Luui

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Luui's Achievements

(1/8)

  1. Luui

    Problem

    Här kommer exempel på hur datorn min beter sig emellanåt..det kanske är lättare att förstå genom bilder, hur man menar. Någon som kan veta vad det är? Det är alltså den gröna randen som jag pratar om..
  2. Luui

    Problem

    Nej, jag förstår att det inte är samma uppdateringar som vi pratar om! Men de program du pratar om tar ju bort "i princip" programen som finns på datorn nu dvs hp program..inte vill jag göra det! Inte har jag aldrig varit med om att någon som ja känner skulle hamnat att göra detta på sin dator när man köp en ny! (Jag vill inte t.ex. ta bort "program" från datorn och lägga in linux istället..). Det måste ju finnas något annat sätt.. Det var installerat ett demo norton på datorn när jag köpte den, men det var bara giltligt i nån månad. Jag gick till affären och köpte norton, och då avinstallerades det gamla, före det nya installerades..så det är helt laglig version som jag har av norton. Jag skulle kunna tro att det är någon inställning på datorn som förorsakar mitt problem..men kan inte hitta det..därför passade jag på att fråga här ifall det var någon som visste.. (Jag kan tillägga att en bekant har samma problem som jag..och han vet inte heller var felet ligger..det är så störande)
  3. Luui

    Problem

    Okej, alltså datorn har jag uppdaterat med jämna mellanrum. Kan det vara norton antivirus program som förorsakar detta? Datorn är inte långsam, eller har några andra fel, det är bara jobbigt när den "typ söker igenom" enheterna och mapparna, vilket jag tycker är konstigt, eftersom jag int har upplevt detta i någon annan dator innan (då har jag förståss använt xp..inte vista)..! Inte skall man väl hamna att vänta så här för att kunna använda sin dator? (Detta händer ju inte hela tiden..vissa dagar "söker" datorn inte igeom på detta vis, men vissa dagar kan det hända att den "söker" igenom flere gånger per dag..)! Finns det ingen annan som har upplevt detta problem med vista?
  4. Luui

    Problem

    Hej! Jo, jag kör ofta ccleaner, men det har nog int hjälpt! Finns det några andra förslag?
  5. Luui

    Problem

    Hej! Jag har haft min Hp laptop med windows vista 32 bitars version, 4gb minne i ca. 6 mån. Jag har ett problem som jag int vet vad jag skall göra åt! Det är så att om jag t.ex. öppnar den här datorn, så kan det ta jättelänge innan det visas något i rutan..som t.ex. c:..osv.. Det verkar som den söker igenom en massa, eftersom det är en blå rad som hela tiden "ökar"..där uppe i "adressfältet". När den sen tillsist kommit till slutet..så blir t.ex. c: synligt och jag kan fortsätta. Skall det vara så här i vista? Är det någon annan som har samma promblem? Är det någon iställning någonstans som jag har fel? Hoppas ni kan hjälpa mig!
×
×
  • Skapa nytt...