Gå till innehåll

thepirate

Medlem
  • Innehållsantal

    43
  • Gick med

  • Besökte senast

thepirate's Achievements

(2/8)

  1. Hejsan För 3 dagar sedan installerade jag de nya viktiga uppdateringar ifrån Windows Update, vilket även innehöll updates till IE. (Nu är jag inte alls säker på problemet har med IE att göra, däremot har jag haft IE körandes varje gång det skett.) "sedan dess" har datorn(bilden) hänger sig helt och hållet och reagerar varken på knapptryckingar eller musrörelser..(hårddisken "nöter på" som vanligt och optiken i musen reagerar på rörelse.) Enda lösningen har varit att hålla inne strömknappen. Detta skedde 2 gånger med några timmars följd för ett par dagar sedan. Samt idag. Fast denna gången lyckades datorn "vakna up" igen. det ända jag gjorde annorlunda var att jag öppnade cd spelaren samt drog ut och satte tillbaka musen. Om detta hade någon betydelse har jag ingen aning om... Jag bifogar felmeddelande ifrån senaste händelsen ur loggboken ifall dessa kan vara relevanta.(.evtx) ID 33, har jag fått i flera månader så den kan vi nog utesluta. logg.rar
  2. Jag laddade ner HTC Sync som Si3rra föreslog då det visade sig att man kan avbryta installationen av htc sync "mitt i" och på så sätt bara få drivers installerade. Så nu fungerar iallfall det. Angående att det inte går att installera/datorn inte hittar drivers manuellt... Borde inte detta gå, oavsätt om jag har rätt eller fel drivers till enheten jag kopplat in? Eller datorn är så smart och känner av att det är "fel" drivers och därav "ignorerar" dessa? Edit: ser att tråden blivit flyttad till mobil avdelningen. Tycker dock detta är fel platts då problemet jag har är att jag inte kan installera drivers manuellt. Att det ju var drivers till mobilen tror jag spelar mindre roll.
  3. Problemet är(antar jag?) att datorn inte "hittar" drivrutinerna jag sätter framför näsan på den. Det är SDK jag jobbar med så är inte så värst intresserad utav "synca sms och kontakter" funktionerna, och allt därtill. Så att dra ner hela htc sync paketet bara för att drivers känns overkill. Men tack ändå. Har även försökt installera "universal drivers" för android, på samma sätt som google drivers. Men får samma meddelanden om att det inte går.
  4. Hejsan Jag har under en längre tid försökt att installera drivrutiner för att kunna synca med min Android telefon. Men den totalvägrar att hitta några drivrutiner. Även om jag går in i enhetshanteraren och försöker gör en manuell installation(se bilder nedan) så "hittar" den inte några drivrutiner. Edit: Det enda som fungerar out of the box är att komma åt flashminnet i telefonen om jag väljer "diskenhet" i telefonen Som ni ser så finns dem här: Och det här får jag upp när jag försöker installera dem: Någon kunnig som kan hjälpa mig?
  5. Lika bra att jag dubbelkollar med en ny bild så jag inte gör något förhastat. Är du säker på att den menar att det är fel på den svenska? Så det inte är för anledningen "Det går inte att välja språket eftersom det är systemspråk". Angående mitt "andra problem", Såvitt jag kommer ihåg så installeras både svenska och engelska(för Texttjänster och inmatningsspråk". men det var kanske inte det du syftade på med bara tillåta 1 språk) när jag gör en "ominstallation" aka. System restore till hur HP vill ha det. Jag borde väl inte få uppdateringar i windows update om det inte passa min version?
  6. Var exakt kollar jag vilka språkpaket jag har support för? Om jag minns rätt så var det alla nordiska språk jag fick under viktiga uppdateringar. Under "Installera eller avinstallera språkpaket" så finns bara Svenska(har aldrig varit och kollat här inne så vet inte om engelska bör finnas där) Däremot finns både Svenska och Engelska under "Texttjänster och inmatningsspråk"
  7. Som man kan se på bilden så finns där ett antal "Avinstallation: Borttagning av språkpaket" punkter som skapas varje gång datorn start. Och det är där problemet ligger, att datorn skapar nya punkter vid varje uppstart.(och antagligen avinstallerar något språkpaket) Jag misstänker att där har blivit något fel när jag för en bra tid sedan drog ner ett antal språkpaket ifrån windows update där dem låg som "viktiga uppdateringar". Men enligt windows update är där inget problem/något som fattas Finns här någon som möjligtvis vet vad problemet är och hur man fixar det?. Jag kör en svensk version av Vista Home Premium 32-bit.
  8. I ett specifikt program (monodevelop) så har helt plötsligt Ctrl-alt+0-9 slutat att fungera. d.v.s. @£$€{[]}\ symbolerna. (symbolerna !"#¤%&/()=?`och 0-9 fungerar) Jag har dubbelkollat språkfältet så att det står på svenska och även återställt alla inställningar för texteditorn(tagit bort alla settingsfiler) men problemet kvarstår. Däremot fungerar fortfarande "alt gr" knappen för att skriva ut symbolerna(men vem använder någonsin den knappen?) Jag har sökt och sökt men hittar inget relevant (förutom ett forum där några mac användare har ett likande problem men det hjälpte inte då jag sitter på en vista laptop) Kollade även in på en chatt där många av användarna använder monodevelop men det bästa förslaget de gav var att återställa alla inställningar för programmet. Då det aldrig inträffat för dem så misstänkte de att det kanske har något med min dator att göra. Så lika bra att kolla med er experter här Någon som har en susning om vad som kan ha hänt? Edit:Förtydligande: Det är alltså bara i programmet jag har detta problem.
  9. Är det möjligt behålla sina redan skapta återställningspunkter och samtidigt stänga av/förhindra vista ifrån att skapa nya i tid och otid? (För att sedan kunna aktiver det igen då det "behövs" och återställa till dessa "sparade" punkter.)
  10. Okej så dessa "dålda utdelningar" finns dem flesta datorerna? En av orsakerna till mina misstankar är det här(se bild) den låg upptryckt på datorn när jag kom tillbaka efter någon timme eller två.(Mitt datornamn som e gömt bakom det svarta) Tack för regfilen e-son.
  11. [se bild] Hej, allt som visas där gör mig väldigt misstänksam. fildelar jag på något vis ut filer ifrån datorn på det local nätverket eller till och med så att utomstående kan se? Och i sådana fall, hur förhindrar jag detta? Jag har kollat under egenskaper>delning på alla partioner och det står som "delas inte". Men det har under en längre tid skett saker som gör att jag misstänker att något inte stämmer.
  12. Hej, Sitter med win7 64-bit 2gb minne HP laptop, som helt plötsligt börjat få blue sceen. Bakgrundsfakta: Fungerade felfritt tills några dagar efter att jag avinstallerat Panda, och installerat Comodo Internet Security.(lite över en månad sedan) Tillfällen då det har inträffat: Någon minut efter uppstart. Vissa gånger då jag försökt spara i diverse program. Någon minut efter en blue screen. Helt random tillfällen. Tillfällen då det INTE inträffat: Hemma, blue sceen har uteslutande skett på skolan. Nu när jag tänker efter så tror jag det inträffar vid tillfällen då det trådlösa nätverket jävlas. Jag bifogar 3 minidumpar från idag.(CCleaner har tagit bort alla andra) Ifall någon känner för att lista ut vad som är fel skulle det uppskattas. off topic, Det verkar som att jag inte kan bifoga filer här med IE 9 Beta? Minidump.zip
×
×
  • Skapa nytt...