Gå till innehåll

uUser

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

uUser's Achievements

(1/8)

  1. Hur sorterar man bilder i taggar utan nåt program då?
  2. Tack för infon IT doktron,Nicklas och alla andra övriga. Alltså när jag formaterade om datorn senast så skapade jag flera partioner : C: 17 gb endast till för windowset.. D: växlingsfilen har det på en partion från en 40 hårddisk..sägs att man får bättre prestenda om man lägger växlingsfilen på helt annan hårddisk E:Musik och ljudfiler F: Mina dokumentmappar G:här är alla video filer H:osorterat K:bilder. men det där ni säger att man ska mappar med datum för varje bild man har verkar väldigt jobbigt..tänk man ska leta en bild så man ta reda på datumet. Events > fotorundor blandannat Family & friends > familj och friends i två separata mappar Other > bilder på grejer, wallpapers etc Places > städer tänk om man tar en bild på nån händelse tex en fest så ligger den ju bäst på events men om det är vänner på bilderna ska man ha dem på friends mappen eller events..sånt här tycker jag verkar svårt att bestämma.
  3. Hej, Jag vill nu ta initiativet att från och med nu att bli mer ordningsam och hålla mer ordning rent allmänt och ävem bland mina filer på datorn. Jag vill sortera alla filer och saker jag har i datorn så ordningsamt som möljigt , borde på datorns hårddisk och även på en externa hårddiskar. Jag har två externa hårddiskar som jag hade tänkt att börja fixa ordning i mappstrukturen..Har ni tips eller synpunkter på hur man ska tänka? Hur gör ni när ni sorterar tex bilder,video eller vanliga worddokument och etc.. Mvh uUser
  4. Jag testade så som du skrev. Jag har haft webbakgrund avbockat jämt. De konstiga är jag har inet haft problem med detta innan..Jag testade de med att ha XPs default tema men de går ändå inte.
  5. Hej jag två störiga problem. 1. Om jag högerklickar på skrivbordet väljer - ordna ikoner efter- sen bockar av visa skrivbordsikoner och sen går in i hårddisken och tar en bild och väljer välj som bakgrund så får jag upp detta: De meddelandet får jag inte upp om ja visar mian ikoner på skrivbordet men jag vill inte visa ikonerna. http://pici.se/409999/ 2. Om jag väljer att ha en användarbild så syns den inte i startmenyn varför? http://pici.se/410002/
  6. uUser

    Tablet stöd?

    Hej när jag försöker fixa ett windows med nlite så tar jag Compatibility knappen så man inte tar bort nåt som man vill ha kvar men jag vill ha kvar tablet men de går inte välja den varför?
  7. Hej igen jag hittade lite här på google om systemmappar. http://www.techjunkeez.com/archive/registr...tem_folders.htm jag undrar om jag använder de tweaket kommer allt som är i de mapparna att flyttas till den nya plasten eller va kvar så flyttar sig nya filer dit ist?
  8. De gör jag gör med datorn är redigera nån eller några bilder antal gånger ibland i Photoshop CS3, surfar , spelar musik och ibland ser nån film. De där du skrev om ändra sökväg och allt de där, hur gör man det? Nicklas, De är iofs kanske lättast att skaffa en TinyXp version och sen bara köra igång men jag tycker de svårt att hitta såna versioner som är EXART som jag vill ha det. De där med Hårddisk storleken var bara ett exempel. De är väl bra att ha liiite space på C:/ efter Windowset för uppdateringar och drivers installeras väl automatsikt på C:/ partitonen?
  9. Hej alla! Nu är det så jag behöver hjälp med en sak.Jag är sugen att formatera om och installera om Windows helt från början och göra så att den fungerar exakt som jag vill. Jag tänker använda min Windows XP Home skiva och använda nlite, så man kan ta bort allt nödigt som: WMP, Windows spelen, och lägga till uppdateringar osv. Så undrar jag vad är de som jag kan tabort från nlite eller inte? Jag tänker skapa C:/ med ca 10 - 15 gb och där vill jag bara Windows lagrat inga program, temp och sånt. Hur gör man detta möjligt? Detta är min datorspec : (säg inte "åh vad dålig dator du har osv" de vet jag redan om ) Processor: Intel Celeron 2,66 ghz Minne: 2 gb Grafik: Nåt Intel på 96 mb (vet inte specifik för tillfället) Hårddisk: En Samsung på 500 gb och en Maxor på 40 gb Tack i förhand.
×
×
  • Skapa nytt...