Gå till innehåll

drevinho

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

drevinho's Achievements

(1/8)

  1. Men det är exakt de programmen jag har! Dock kan jag inte avinstallera AVG Free, för när jag försöker avbryts försöket precis i slutet. Windows brandvägg är aktiverad. Hur kan jag få bort AVG? För det är gratisversionen...!
  2. Jaha, okej! Kanske, men jag hade någon gratisversion tror jag och det fungerar inte att uppdatera längre. Jag vet faktiskt inte, har inte kollat den. Hur fungerar Loggboken? Hur läser jag av den? Tack på förhand!
  3. Funderar inte! Kan inte spara vissa filer, när jag avinstallerade Firefox lyckades jag inte ens ladda hem det igen för att ominstallera! Filen försvinner direkt, och endast ibland kan man spara småsaker, t.ex en bild. Annars, helt dött.
  4. Okej, det fungerar fortfarande inte! Det går att spara genom Internet Explorer men inte genom Mozilla Firefox har jag märkte, men använder inte Explorer... Tips? Tacksam för svar!!
  5. Tack för svaret!' Kan mycket väl vara så. Har inte Spybot S&D. Är inte 100 % säker på alla program (skilja på antivirusprogram och andra?)... Men tror dessa: Norton Protection Center (uppdaterar inte längre...) AVG 8.5 (uppdaterar inte heller...) Windowns Defender
  6. Hej! Har ett jobbigt problem... Jag kan inte spara filer till min dator, inte till någon plats (skrivbord, Mina Dokument, Bilder, etc.), när jag försöker. T.ex. har jag försökt spara bilder från nätet på skrivbordet, men precis när jag har valt och tryckt: spara bild som->skrivbordet/Mina Dokument/etc.->spara, visas ikonen till bilden på målplatsen i ett par sekunder (lagom så man hinner trycka på den) men sedan försvinner den! Har försökt med ljudfiler också, men det vill sig inte. Detta är när jag försöker spara filer från t.ex. mitt Flickr-album, alltså när jag laddar hem t.ex. bilder från nätet. Använder Mozilla Firefox, senaste versionen. Verkar vara många kunniga på det här forumet, och jag hoppas några av er har tips eller i alla fall känner igen problemet! MVH Drevinho
×
×
  • Skapa nytt...