Gå till innehåll

backbreaker

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

backbreaker's Achievements

(1/8)

  1. Tjo, köpte precis en laptop. Vista home på den och allt funka bra första 2 dagarna men nu så blir jag disconnectad från både world of warcraft och warcraft 3. Spelar ingen roll om jag kör wlan eller med tp. Testat med att stänga av brandväggen men det hjälper inte. Sitter och tänker att det kanske är nåt med routern? Men kan inget om routers tyvärr. Nån som vart med om detta eller liknande och kan hjälpa?
  2. Har tyvärr inget orginal som ligger nånstans så kan inte testa det, men testast skivorna på flera datorer nu och ingen vill boota på dom. Antar att min brännare är kass eller så gör jag helt fel när jag bränner, dock har jag bränt ett tusentals skivor i mina dar. Tycker det är konstigt att det inte bootar bara, brände ut en xp skiva förut som jag använde, kunde inte boota med den men fick in xp på burken utan problem.
  3. Hej hej, hoppas jag kan få hjälp med detta. Datorn vägrar boota från cd läsaren. Boot device är Cd, floppy och sist hdd. Försökt bränna ut ultimate boot cd både som iso och bara som vanlig skiva men den vill inte boota på nåt av dom. Skivorna funkar vanligtvis ( filerna ligger på skivan ) men kan inte boota. Bränt i 8x för att minska chansen för att det ska bli dåligt bränt. Några tips, nån hjälp med detta? Tack tack
×
×
  • Skapa nytt...