Gå till innehåll

LOSXP

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av LOSXP

  1. Om jag förstår detta rätt, så skapar du en "egen" omgjord version av IeSetup.exe. Det är den versionen som du senare pushar ut till de som ska ha den.

    IEAK 7 kan även skapa en .msi fil som du kan pusha ut genom AD, om du har det.

    Hursomhelst, jag är inte van vid ieak, så jag är inte 100% på hur eller vad som händer. Du får leta vidare på ms efter info om ingen annan på forumet kan bistå med lite mer hjälp.

    http://support.microsoft.com/kb/942812

    Ja precis, en omgjord iesetup.exe blir det till slut efter modifiering.

    Ok, stort tack för hjälpen dock.

    Jag söker vidare.

  2. Strålande tack för hjälpen. Skall testa detta.

    Tack, fungerade fint. Gjorde ett paket och installerade det lokalt. Skapades även en .ins fil.

    Problemet är bara att få in själva ins filen i gpedit, verkar bara som att den går att läsa/hämtas via en url för användaren och inte

    "bara" skjutas in som en inställning. Klickar man på den manuellt så kommer ju inte inställningarna in. Hittar inga fungerande lösningar, har du någon erfarenhet av detta?

  3. Hej!

    Skulle vilja ha ut dubbla startsidor för användarna i IE7 via policy/gpedit. Någon som vet om det går och hur man går tillväga?

    W2003 Server & XP på klienterna.

    Vet hur man lägger till 1 sida via policy/gpedit, men att få upp den andra sidan via en annan flik verkar vara ett mysterium.

    Tack!

  4. gpedit.msc -> Användarkonfiguration -> Underhåll av Internet Explorer -> Adresser -> Viktiga Adresser: Markera rutan "Anpassa url till startsidan", skriv in adressen du vill ha till din startsida.

    Hoppas att det löser dina problem.

    Hej.

    Tack för svaret. Dock så skulle jag vilja ha två startsidor på varsin flik. När användarna startar IE7. I ovan nämnda beskrivning så kan man väl bara skriva in en väl?

  5. Hej!

    Skulle vilja ha ut dubbla startsidor för användarna i IE7 via policy. Någon som vet om det går och hur man går tillväga?

    W2003 Server & XP på klienterna

    Tack!

×
×
  • Skapa nytt...