Gå till innehåll

simpleolli

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

simpleolli's Achievements

(1/8)

  1. den nya gatewayen eller va fasen den hette, är ett modem med inbyggd router men den verkar funka har kollat runt på alla portar med de datorer som funkar. Det var nog blixten.
  2. ja det är nog så illa, glömde säga att vi även har ett xbox men den funkar. tips på smidigt nätverkskort utan en massa klabb och hur fasen gör jag på en laptop?
  3. Halloj! För ett tag sedan så blåste blixten ut min router och jag köpte en sk gateway av telia och det e nu problemen börjar. Jag har 2 st stat datorer och 2 laptops i mitt hem men endast 1 stat och en laptop funkar att komma ut på nätet, på de andra så står det bara att en nätverkskabel inte är ansluten. Jag har kollat nätverkskort som ska fungera enligt datorn (men lampan lyser inte på den stat. datorn) Jag har kollat så att inte korten var inaktiverade jag har testat att byta kablar men det händer inget. Jag har surfat runt lite ang detta problem men med föga lycka. Kan jag ha haft oturen att blixten fimpade nätverkskortet på 2 datorer? trådlöst funkar på lapparna så det e ju lugnt. Är det någon som har tips.
×
×
  • Skapa nytt...