Gå till innehåll

Noctrl

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Noctrl

  1. Det låter skönt att höra om kortet, det behövs inte byta hoppas jag!

    Noctri: men nu undrar jag hur ska jag göra en ren installation? går det när jag köpt en uppgraderingskiva av Vista till Wind.7. och hur gör jag det? vill du vara vänlig att skriva en info hur jag ska bära mej åt så vore det vänligt.

    Adrian: här ser du den infon du ville ha. kan den hjälpa till så är det bra.

    post-4075-1259847758,6_thumb.jpg

    Du väljer avancerat istället för uppgradering. Hittade en guide http://windowshjalp.se/?p=39 men glöm inte att göra backup på allt viktigt.

    Enligt den bifogade bilden så verkar nätverket fungera då du har fått inställningar från Telia. Du kan pröva att öppna en kommandotolk och köra ping 81.226.122.1 Får du inga svar så är det någon brandvägg som blockerar.

  2. Till Noctri och Adrian:

    jag visar en bild på Enhetshanteraren (med kortet) här och jag har en Dell Dimension E520

    kan ni få ut ngt. av det? Varför är allt bra med Vista...men inte Wind.7 :blink:

    och ursäkta mej Adrian men jag fattar inte riktigt vad du menar med ditt svar?

    post-4075-1259774867,28_thumb.jpg

    Ja om du inte fått till någon felaktig inställning bör du göra backup på allt viktigt och göra en ren installation istället för en uppgradering. Dell har inga drivrutiner för Windows 7 men det har Intel så något nytt kort behöver du inte köpa.

  3. Hej

    Undrar om det är någon som vet om det vid uppgradering krävs att datorn kan läsa DVD-skivan som följde med datorn. Anledning att jag frågar är att jag funderar på familjepaketet och har en netbook utan läsare och har ingen USB DVD-läsare.

  4. Så länge man installerar på samma hårdvara skall det inte vara några problem med att aktivera automatiskt. Däremot känner jag inte till att MS efter X antal aktiveringar säger ifrån, eftersom det som aktiveringen går på är ett unikt ID som byggs utifrån den hårdvara som finns i datorn. Således skall det gå att aktivera hur många gånger som helst utan att MS skall kunna klaga på för många gånger. Skulle något sådant ske så är det bara att skriva av sig angående detta i forumet så kan vi ta frågan vidare då.

    Alla som anser att Windows 7 är för dyrt, hur mycket kan ni tänka er att betala?

    Anser att priserna inte borde vara högre än i USA. För mig känns ett pris på 1500SEK för familjepaketet som rimligt.

  5. Provade aldrig med RC, men har 2 dagar på raken blivit nekad att skicka min betalningsorder, enligt ovan! När jag provade 5 minuter senare, med annan UA-sträng, så fungerade det! Detta fick mig att anta att det var kompatibilitetsproblem!

    Det ska inte vara något problem. Dock finns det en bugg i IE8 som gör att man kan bli ofriviligt utloggad. Buggfixen från Microsoft beräknas komma i oktober.

  6. Provade aldrig med RC, men har 2 dagar på raken blivit nekad att skicka min betalningsorder, enligt ovan! När jag provade 5 minuter senare, med annan UA-sträng, så fungerade det! Detta fick mig att anta att det var kompatibilitetsproblem!

    Har mailat och frågat om det bör vara problem. Återkommer.

  7. Jag vet vet att det har förekommit sporadiska inlägg om detta i andra trådar, men tänkte en samlingstråd för diverse inloggningsproblem (och lösningar) med Windows 7/InternetExplorer 8, på t.ex banker och liknande!

    SE-banken

    Problem:

    Inloggning på internetbanken är inga problem! Problemet kommer när man skall skicka sina betalningsorder... då möts man av meddelandet att "Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället, försök gärna senare"... inte ett ord om kompatibilitetsproblem!

    Lösning:

    Installera webläsartillägget Bayden UAPick, och ändra tillfälligt till någon annan "UA string"... t.ex IE7.Vista

    Kör RC och får/har inte detta problem. Något som uppstår RTM eller?

×
×
  • Skapa nytt...