Gå till innehåll

EricButcher

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

EricButcher's Achievements

(1/8)

  1. Hej! Kan man inte på något vis se hur många tecken som man skrivit i mailet?
  2. Jag lade ner cirka 50 timmar på laga detta problem på min fars dator men fick det aldrig att funka. Nu har han fått uppgraderingen till win7 istället. Någon som vet om det är samma problem med MS framework och språkpaket i win7? Tänkte försöka blåsa rent hans vista och göra en fullinstallation av win7. Det går väl att göra så trotts att det är uppgraderingsversion?
  3. Tack Boxxen var det på techworld jag hade läst. Men det var vist ribbon delan, alltid något. Dock har jag inte sett det in winupdate ännu.
  4. Hum, det kanske var i någon senare uppdatering. Men fick för mig att det var en uppdatering i år. Skall kolla i PC för alla hemsidan lite kanske var där jag läste det. Finns ju något Glace eller vad det heter tredjepartsprogram men det var ganska segt tyvärr.
  5. Hej! Jag har för mig att jag läste här att microsoft skulle släppa en updatering till vista så det visuellt ser ut som windows 7!? Jag är inte intresserade av något tredjeparts alternativ. Någon som vet`?
  6. Testa allt och desutom ominstallerat hela skiten... gick bra tills uppdateringen igår med fix till det där framework kom jag tillbaka till ruta ... samma tuggande.. tips?
  7. Hej! Jag kan endast välja avinstallera den där uppdateringen som du nämde ovan. Är inloggad som adminstratör och har Home Premium. Jag har valt som du sade att hämta men själv välja när jag skall installera. Trotts det så försöker den installera vista installera så fort jag stänger av. Den nya uopdateringen som kom igår kan jag inte heller installera. Jag har laddat hem ett program från MS på ca 75 mb som skulle laga windows update det går inte att köra tyvärr får felmedelande. Har även kört en lite fil från MS för att laga med språk inte det heller fungerar. Jag har sett en engelsk hemsida som pratar om att deleta alla språkpaket utom svenska i registretet, men verkade lite konstigt. LiveOneCare kan det vara något? Ex på felmedelande Problemsignatur Händelsenamn: CbsPackageServicingFailure Stack Version: 6.0.6002.18005 Package: Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package~31bf3856ad364e35~x86~ro-RO~6.0.6000.16386 Status: 80070490 Failure Source: CBS Other Start State: Installed Target State: Absent OS-version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Språkvariant-ID: 1053 Extra information om problemet Bucket-ID: 552183238 Problemsignatur Händelsenamn: CbsPackageServicingFailure Stack Version: 6.0.6002.18005 Package: Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package~31bf3856ad364e35~x86~sk-SK~6.0.6000.16386 Status: 80070490 Failure Source: CBS Other Start State: Installed Target State: Absent OS-version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Språkvariant-ID: 1053 Extra information om problemet Bucket-ID: 552219450 Har ringt DELL en gång men då hade de inte en aning, kan man ringa MS fast man köpt den via DELL? De har ju tyvärr samma jobbtider som jag så e lite svårt. Detta är min andra DELL dator fick först en som var samma fel vid start då bytte de ut den fick jag denna med samma fel.
  8. Tack för tipset jag lyckades installera SP2 igår men verkar vara något liknade fel idag... Jag skall testa det där Reparationsläge är det samma som Safe mode?
  9. Hej! Jag har försökt installera servicepack 2, men vid avstängning av datorn tuggar installation och lika så vid uppstart. Står installerar 1 av 3 och så fortsätter det dag efter dag efter dag... Det går inte att installera helt enkelt. Jag har försökt fristående installation, försökt att avinstallera andra språk än svenska men där går jag bet då Microsofts guide hänvisar till " 1. Klicka på Start Dölj bildenVisa bilden Start-knappen , skriv språkalternativ i rutan Påbörja sökning och klicka sedan på Nationella inställningar och språkinställningar i listan Program. Dölj bildenVisa bilden Behörighet för kontroll av användarkonton Om du uppmanas ange ett administratörslösenord eller att bekräfta, ange ditt lösenord eller klicka på Fortsätt. 2. Klicka på fliken Tangentbord och språk och sedan på Installera/avinstallera språk i området Visa språk. Dölj bildenVisa bilden Behörighet för kontroll av användarkonton Om du uppmanas ange ett administratörslösenord eller att bekräfta, ange ditt lösenord eller klicka på Fortsätt. 3. Klicka på Ta bort språkoch välj sedan kryssrutorna för de språkpaket du vill ta bort. Klicka sedan på Nästa. 4. Klicka på Ta bortoch sedan på Starta om nu när borttagningsprocessen är klar. " "Klicka på fliken Tangentbord och språk och sedan på Installera/avinstallera språk i området Visa språk" Denna knapp hittar jag inte tyvärr. Har även kört någon fix av språket från Microsoft utan att det fungerade. Har dock inte testat att avinstallera MaCafee och sen köra... Några tips?
×
×
  • Skapa nytt...