VladAr

Medlem
 • Innehållsantal

  170
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Om VladAr

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

3 378 profilvisningar
 1. Ja, testat www.tenforums.com utan önskat resultat. Sökt hjälp bl.a. även på https://www.askwoody.com/ utan önskat resultat, däremot avrådes jag där bestämt att installera/aktivera IE. Efter dagar av fruktlöst googlande och Cecilias stöd (tack Cecilia!) återuppväcktes mitt Edge idag av Ms:s senaste uppdateringar med KB890830 och/eller KB4517389. Har hela tiden hoppats på att någon av Ms:s kommande uppdateringar skulle lösa mitt Edge-problem och så blev det. Tråden avslutas härmed.
 2. Nedladdningsuppskjutningen av KB 4515384 ger mig arbetsro. Har hittat föreslagna mappen, var undantagen från sökningen. Ska göra ett startförsök imorgon. Har fått två länkar av Ms Community, https://docs.microsoft.com/en-us/windows/release-information/status-windows-10-1903 och https://support.microsoft.com/sv-se/help/4498140. Ingen lösning på mitt problem med Edge
 3. 5. Har lyckats fästa IE 11 i Aktivitetsfältet. 11. Har inte lyckats hitta mappen C:\Windows... men har googlat fram tips om hur fixa Edge-problem där det bland annat står " You may find its link under C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\MicrosoftEdge.exe, But it cannot be launched from that location." I din dator saknas visserligen " \MicrosoftEdge.exe" som är kanske anledningen för att de säger att Edge inte kan startas från den platsen. Återkommer efter att ha läst igenom hela instruktionen och eventuellt testat den. 12. Ljudet är tillbaka men går
 4. 5. Följde din instruktion. Funkar inte (eller har jag missat ngt ?). Kolla arbetsgången i bifogade skärmklipp. Klickar jag på Internet Explorer 11 i Valfria funktioner så öppnas det med "Avinstallera" , klickar jag [+] Lägg till en funktion så försvinner IE 11 bland "Valfriafunktioner" som dyker upp. 11. Hittar inte mappen för Edge i Windows C. Närmare sökbeskrivning, tack. 12. Glömde nämna tidigare. Ljudikonen (ljudreglaget) funkar inte när KB4515384 är installerad.
 5. 1. Aktiverade IE (Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner i listan med resultat och se till att rutan bredvid Internet Explorer 11 är markerad). 2. IE-ikonen dök upp i aktivitetsfältet. 3. Till
 6. Efter att jag stoppade Windows Update och återfått Edge har jag fått andrum med att fortsätta med avstannade arbeten i datorn i väntan på kvalificerade råd från forumen. Du, Cecilia, har inkommit med mesta av tipsen som jag skall gå igenom så snart jag har avslutat mina akuta jobb i datorn. Så snart genomgången av tipsen är avslutad och provad återkommer jag till dig med resultatet. Tills dess tackar jag dig för din tid du lagt på mitt problem.
 7. Tack för tipsen. Har inga andra antivirusprogram. Håller mig endast till Microsofts egna eller Ms-godkända program och appar och endast dem jag använder och behöver. Just för att slippa strul med datorn. Tack för svaret Cecilia. Jag kommenterar dina förslag / besvarar frågorna i tur och ordning uppifrån och neråt.
 8. Hej igen, Det ekar tomt i forumet. Finns det ngn kompetent som kan eller vill ge ett svar på mitt problem och mina ovanstående frågor ö.h.taget ? Om inte är jag tacksam om att få veta det i ett svar.
 9. Hej forumet ! Nedladdningarna 11-14 september för Windows 10 av KB4512941, KB4514359, KB4515384, KB4516115, KB4512508 och KB4505903 slår ut Ms Edge på min Surface 3 Pro-dator. Kunde inte komma ut på internet. Uppdateringarna har återinstallerats av Microsoft efter att jag har avinstallerat dem. KB4505903 gick ej avinstallera men försvann senare. Det första jag gjorde, vid utslaget Edge, var att göra en reparation av Ms Edge (Inställnigar-> Program->Microsoft Edge->Reparera) som inte löste problemet. Därefter gjorde jag en Återställning som inte löste problemet heller.
 10. Uppdatera din status