Gå till innehåll

Nightswipe

Medlem
  • Innehållsantal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

Nightswipe's Achievements

(1/8)

  1. Tjopp tjopp. Ska bara meddela att det hjälpte att installera service packsen. Verkar fungera nu. Ska testa en långkörning nu.
  2. Alright, jag har fått spelet att fungera efter många om & men och ominstallationer av operativsystemet vista. Men jag kan bara spela i ca 3 minuter, efter det ploppar det här upp och krashar ner spelet: microsoft visual c++ runtime library this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. What to do?
  3. Min dator har numera så jäklarns massor med problem att jag inte längre ser någon annan utväg, den laddar utan att jag vet vad, windows ska konstant uppdateras, det går inte att spela en del spel, min mp3spelare kan inte längre kopplas in, vissa program kan inte installeras. Så nu idag hittade jag äntligen min Vista skiva för att få formatera ........ Men där finns återigen ett problem! Hur i hela Hisingen formaterar man? Går jag in i diskrensning via datorhantering & högerklickar på C: så är formateraalternativet utsuddat & testar jag format via cmd står det att jag inte kan, efter att jag tryckt 'J' på att formatera allt. Hjälp?
  4. Problemet är "löst". Jag installerade det helt enkelt på min gamla burk och sen kopplade in hårddisken till nya datorn och förde över det... duh... Så problemet är inte löst, snarare kringgått.
  5. Det är ju firmwares jag inte kan installera Så den har jag redan laddat ner & testat. No luck. Den andra har jag testat även den, står no supported device connected...
  6. Creative Zen V Plus Nej, den dyker inte alls upp som flyttbar enhet. Däremot hör man ljudet att något dockat. Varje gång jag startar datorn nu försöker den installera MTP-enhet men den misslyckas varenda gång.
  7. Tjo. Häromveckan slutade min MP3-spelare att fungera. Datorn kände inte längre igen det. Efter att ha läst runt lite tror jag att det kan bero på windows media player 11. Eftersom jag provat i stort sett allt har jag formaterat min MP3spelare och således raderat mitt firmware, men eftersom spelaren inte känns igen kan jag inte installera om nya. För att få spelaren att kännas igen krävs väl en fungerande MTP-enhet? Vilket det inte gör för mig. Den installeras inte, står att det misslyckas. Why? Vista bara irriterar mig mer & mer.
  8. Tjo. Häromdagen när jag hade stoppat i min mp3spelare i datorn vägrade den att känna igen den. Jag testade runt lite för att försöka komma fram till en lösning och det slutade med att jag formaterade hela mp3spelaren. Nu när jag kopplat in den känner fortfarande inte windows till den(men spelaren tycks laddas) och jag kan inte ladda ner MTP-drivrutiner. Har en creative zen+ 4 gb.
  9. Piss, där rök sista hoppet. Han kunde installera det...
  10. Det är hopplöst Jag ska försöka testa det på en annan dator & se om det är skivan som är kruxet.
  11. Inga integritetsbrott hittades.
  12. Fick igång scannern. Var ju bara att lokalisera cmd i windowsmappen & köra som admin, det scannas nu. Jag har testat att köra det i andra operativsystem i kompabilitetsläge. Skivan är äkta, windows är äkta även det.
  13. De program jag testat efter Wolfenstein(skivan ) är bara Trine & det gick installera utan problem. Har inte hunnit med att testa något annat. Nej, har slängt allt som har med nero att göra. Den sfc lyckades jag inte testa för jag hittade ingen flik att köra det som admin
  14. Nej. Det hjälpte inte heller. Vafasen kan ha hänt? Kan jag råkat ta bort någon viktigt fil av att det blivit såhär? Eller kan det vara fel på skivan?
  15. Jag lyckades iallafall få cleanupfilen att fungera. Men jag fick tyvärr fortfarande 1719 vid installationen...
×
×
  • Skapa nytt...