Gå till innehåll

Froops

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Froops

  1. ASUS GeForce GTX 275 896MB PhysX CUDA rekommenderar MINIMUM 550W nätagg .. Då kanske det är så att allt annat käkar upp resten av strömmen då så det blir för lite.
  2. Någon MEMORY.DMP hittar jag inte, ska leta lite mer nogrannt när jag har tid. Tackar för tipset.. Överklockar inget än iaf, så allt är orginal. Temp är det inget fel på, CPU runt 25 grader idle iaf, nu har jag inte kunnat testa vad den blir när den pressas lite, men det borde inte vara något problem med det då heller. All annan temp ser normal ut också och alla fläktar snurrar. Men ska köra Memtest86 och se vad det säger. MVH Jag har något 550W vet inte vad det heter men det är inget noname iaf. Men har skaffat ett Hightower nu, så det kanske behöver lite mer ström? Alla strömkablar är upptagna nu förstås. Dels till 6 chassi fläktar, grafikkort, moderkort 4 sata, men jag vet faktiskt inte hur mycket ström som går åt åt allt .. Grafikkortet kanske tar en del.
  3. Behöver lite hjälp. När jag spelar vissa spel som Darkest of Days och andra nyare spel, så kommer jag inte längre än till loading screenen är klar, då slocknar datorn och startar om. Ett spel funkar och det är CSS på steam, men även demot på Darkest of days på steam funkar inte, det blir precis samma sak. Har testat byta grafikdrivrutiner och sökt runt lite på internet, har uppdaterat spelet osv.. Väldigt irriterande. Datorspec: Intel Core i7 Quad Processor i7-860 2,80GHz ASUS GeForce GTX 275 896MB PhysX CUDA Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 4GB Western Digital VelociRaptor 150GB 10000RPM sysdisk Kör Windows 7 Ultimate x64. Tacksam för svar. MVH
×
×
  • Skapa nytt...