Gå till innehåll

Rottis1

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Rottis1

  1. Jag har en sony ericsson w995
  2. Hejsan! Jag har försökt att skicka bild från mobilen till datorn med det avbryts hela tiden provade skicka från datorn till mobilen inge problem.. Vad kan har blivit för fel? Hoppas detta kom rätt..
  3. jag ska köra in xp home i denna någon dag bara för att testa. pro var inte så bra tyckte jag kanske inte home är i heller så.. Men jag får se hur blir..
  4. Hejsan! Jag skulle vilja byta os på min bärbara dell. från win7 till xp pro. måste man ha skiva som är gjord från dell eller kan jag använda nån annan? Eller går man till bios å ändra?
  5. Okej Då får jag väll kolla upp det nån dag. tack för info
  6. Hejsan ! Jag har en liten undran om mitt fasta nätverk finns det kvar i om man installera om datan ? eller måste man göra som jag göra med det mobila att hämnta drivrutiner till det? jag använder windows vista home basic.. Hoppas på snabbt svar.
  7. Hejsan! Jag vet inte om blir rätt ställe.. Min undran är hur man delar en hårddisk så det blir som en c en D
  8. Hej Någon som vet hur man överför filer från ena datan till den andra? Den jag täkte föraöver i från är win7 och den andra har vista. vad behövs ? Tack för svar.
  9. Hej Jag undra lite om jag kan byta ut min processor i min bärbara data. Har en som ligger på 2.00 GHz finns det något högre att sätta I?
  10. Hejsan! Jag har en liten fråga. Varför är datan seg av sig? tex när jag ska ta ner drivrutiner till den.om ni undrar vad det är så är det en HP 6735b.
  11. Rottis1

    Driver!

    Hejsan Jag har en hp 6735b och oprativsystem xp pro. Det jag vill komma till är att jag har två st Gula? i enhetshanteran det som saknas är då Hp integrted module och hp un2400 mobile broadband module.?
  12. Ja men det finns ju inget man kan göra åt titeln. jag hittar i alla fall inget.
  13. Rottis1

    Hubbar till DC++

    Hejsan ! Jag undrar om det finns nån som vet någon bra HUbbar till DC++? Hade var snällt.
  14. Hej Tack för hjälpen. Nu funkar det igen
  15. Hej du ! Jag inte så bra på detta precis. Nu jag kollade datorn så finns dessa tre Bluetooh-Enhet (Personal Area Network, Bluetooh-(Rfcomm-Protokoll-TDI, och sista Broadcom Netlink Gigabit Ethernet Är alla don nätverk? eller bara en av det ? Har en HP 6735b. Svara snarast vore snällt.
  16. Rottis1

    xp pro?[LÖST]

    Hejsan ! Finns det någon som kan förklara för mig om en sak? När jag installerar xp pro så har jag en massa gula frågen tecken i enhetshanteraren varför då? Och jag har då ingen ansluting till internet alls. Kan det vara så att jag måste ha alla dom på cd skiva för att få det till att funka? Så får jag upp ett meddelande om att det inte finns någon ansluting på datan med två val och det spelar ingen roll vilken av dom två jag väljer för att få anslutning. Hoppas på svar att det går att lösa.
  17. har inte uppdaterat sin status ännu

  18. Tagit bort partion? på engenskaper står det Toshiba mk1652GSX ATA Device. ja det är en gammal xp skiva.
  19. Rottis1

    vista till xp?

    Hejsan ! jag får upp ett felmeddelande när jag ska köra in xp pro 0x0000007b (0xf78da524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000. Troligt att det är något som saknas. jag har en Hp data 6735b. hade varit snällt om nån kan hjälpa mig det. Jag är då inte så bra på engelska.har varit inne på hp's hemsida.
×
×
  • Skapa nytt...