Gå till innehåll

DanZeal

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av DanZeal

  1. Förstår inte varför du tycker det är dumt att ha två nätverkskort i en server och att köra den som router. Den kommer att köras med fyra nätverkskort och den klarar lätt "ansträngningen" som router. Pingar jag min nuvarande router med lite högre datamängd så får jag iaf 30% lägre ping jämfört med samma mängd till servern.
  2. Jag får nästan ut mer än jag betalar för, men det jag vill minimera är "packet loss" och ping tiden. Det funkar bra som jag har det idag. Men jag vill ändå få ut så mycket som möjligt till denna server. Tänkte att om jag inte har routern aktiverad och liksom anluter modemet mer direkt till servern så borde man väll tjäna åtminstone lite. Då får även servern vara router för mina övriga datorer i nätverket. Ska prova detta, men det innebär ju lite jobb. Så om någon vet eller iaf tror att det lönar sig så skriv gärna det.
  3. Har en spelserver som är igång 24/7 och tänkte använda den som router istället för min Thomson TG585v7. Det huvudsakliga är att få lite bättre prestanda på servern. Om jag anluter 585v7 direkt till servern i "bridge/modem only", får jag då någe bättre prestanda alls? Eller är det inte värt?
×
×
  • Skapa nytt...