Gå till innehåll

spara16

Medlem
  • Innehållsantal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

spara16's Achievements

(2/8)

  1. Körde seatools for windows som kollade hur hårddisken var, och ja.... den hittade 220 errors på disken sen kraschade programmet. Så det är nog min hårddisk haha. Riktigt skönt att veta vad det är som jävlas med en
  2. Har nu fått fram lite till, det visar sig att varje gång dessa ''frysningar'' lyser alltid min hårddisk lampa på framsidan av datorn. Så jag antar att det har någonting med hårddisken att göra.
  3. Jag har även nu observerat prestandan i aktivitetshanteraren och det ser ut som att även fast datorn är frusen typ så jobbar inte processorn eller minnena särskilt mycket ca 20% processor som mest och typ 30% minne :S tycker ju som att om det nu går trögt för den så ska den ju jobba mer inte ligga och slacka så att säga.
  4. Alltså, jag vet inte vad som är problemet men nu upplevde jag det för första gången på flera månader igen, när jag streamar en film i helskärm så får jag typ blackscreen, det kommer en jävla massa ljud låter illa som fan och det enda jag kan göra är att slå av den på knappen, det brukade hända mig ofta förut när datorn var ny. Jag tror att detta är vad som har skapat problemet.
  5. Okej, ja men det är ju bra att veta, för jag har inte direkt råd med att fixa min dator
  6. Kan tro mig veta vad som är felet, tror det är att jag har för lite minne, den har allokerat ca 1700-2000 mb minne varav min 4000 totala när jag körde några program som windows, msn, firefox etc så använder den nästan allt mitt minne jag hade endast 400 ledigt minne när jag hade så lite, kan det vara det att jag har för lite minne för win7 helt enkelt eller?
  7. Det gjorde den inte nej, där kom lagget tillbaka men det (känns) som att det är mindre nu iaf eller inte vet jag, ska fan spränga datorfan nu varje gång man provar något nytt och tror att det äntligen fungerar så kommer skiten tillbaka -.-
  8. Har nu installerat chipset ( gjort förut men utan framsteg ) men nu installerade jag om chipset samt VGA och det ser riktigt ljust ut, den har varit igång i ca 30 minuter utan att frysa sig jag kan även streama filmer :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:DD slår volter nu fan ifall den håller hela kvällen :D:DD:D:D::DDD:D:D
  9. Jag tar mig ut på internet, men det är det att den fryser sig väldigt mycket på internet och allting tar en jävla tid, varje gång jag ska uppdatera en sida till exempel tar det ca 5 minuter eller något :S
  10. Har försökt förut, jag har ingen återställningsskiva dock så vet jag inte hur man avinstallerar drivrutinerna som jag ska installera om. Jag har ett fungerande antivirusprogram ja, AVG
  11. Jag har en Imeadia PTU.33.ptv.33 eller vad det nu är det är iaf den med 33 Jag har just nu windows 7 home premium 64, jag kan inte installera om windows 7 på den datorn just jag kan bara installera XP på den.
  12. Model: s3720 men det finns inga drivers till någon med det modelnumret på deras hemsida :S Jag kan tyvärr inte överföra till denna dator då min nya är riktigt knäpp och gå ut på internet är inte en möjlighet.
  13. Den gamla datorn har inget märke satt säga det är en amd 64 2,0ghz 2gig ram, 256 mb radeon, 200gig hårddisk. Den nya datorn den är en packard bell med intel E-sen massa siffror, iaf 2.6 ghz dual-core, 4gb ram, 1gb gforce gt220, hårddisk 1 TB. Det är väl den info jag vet om datorerna iaf till den nya har jag sökt efter nya drivrutiner till allting men inget verkar hjälpa :S står att det är up to date etc.
  14. Tjena, jag har nyss börjat använda min gamla dator igen ( min nya är knäpp ) och tydligen så är denna det också. Jag kan inte installera om program efter det att jag tagit bort dem. När jag försöker installera firefox igen så kommer det bara upp att filen är corrupt ( vilket den inte är då den kommer från firefox sidan ) har även problem med att installera andra program som t.ex VLC det kommer upp en hel del rad med text då. Står dock inget viktigt tror jag står bara att det blev fel sen typ c/users/documents etc etc. Om någon skulle vara snäll att berätta för mig vad som har gått fel här skulle vara hemskt snällt eller försöka hjälpa mig att klura ut det. Off topic, Min nya dator som sagt har problem med svåra ''frysningar'' vid uppstart väl inne på skrivbordet så kan det ta upp till 20 minuter innan jag kan göra någonting, fryser sig även väldigt ofta när jag surfar på internet t.ex men inne i spel så sköter den sig ganska bra men fryser sig även där ibland. Jag har planerat att installera om den med windows XP men då jag inte fick med mig några drivrutiner när jag köpte den ( en ny packard bell ) så vet jag inte om jag törs installera XP då man är på deras hemsida så finns det inte drivrutiner till XP os, nu undrar jag om det verkligen spelar någon roll vilket OS jag har när jag installerar dessa drivrutiner? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...