Gå till innehåll

GoranE

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

GoranE's Achievements

(1/8)

  1. Dock kvarstår frågan: I HP-datorn kan jag inte editera en Google web-sida med hjälp av IE8, ingen av dom, medan det går utmärkt att editera samma Google-sida med IE8 i min gamla Acer laptop med XP... Vem ska man skylla det på: HP eller Google?
  2. HEJ! Nu har jag lyckats få in: Adobe Flash Player 10 ActiveX, 10.1.53.64 Adobe Flash Player 10 Plugin, 10.1.53.64 - båda på 6MB Behövs båda?
  3. Ja, det är 32-bit-ars nu - eftersom skillnaden för 64-bit-ars är att det står 64-bit i Om-popup-en. I kontrollpanelens programlista står bl.a: Adobe Flash Player 10 ActiveX, 6MB Det borde betyda att Flash är installerat - trots att den säger att installationen int kan genomföras...(?)
  4. Sorry, men nu har jag ställt till det för mig: Jag ville installera om Adobe Flash Player - men det funkar inte längre att installera det, trots att jag först avinstallerade det gamla... Vad göra nu då?
  5. Med IE8 i OS Windows 7?
  6. Just det, men det funkar inte med IE8 som går i Windows 7 - dessvärre. Däremot går det utmärkt med IE8 som går i XP... Knepigt, va, men efter mycket läsande på Google så får man veta att det går att redigera även i Win7 - om man använder Google Chrome eller Firefox så därför har jag för första gången någonsin använt en annan browser än IE... Så kvar står frågan: Är det Google's eller HP's fel att det blev så där?
  7. Till si3rra: Med editera Google-sida menar jag att redigera en web-sida gjord i Google site. Till JoWa: Java är aktiverat - men det hjälper inte...
  8. I min HP laptop med Windows 7 finns två versioner av IE8, en 32-bit och en 64-bit. Jag är osäker på vilken som var installerad från början men jag har provat med båda... Vilken bör man använda? Frågan motiverad av att vissa web-siter inte fungerar fullt ut med 64-bit, medan om jag byter till 32-bit så funkar allt som det ska igen... En annan sak: I den här nya HP-datorn kan jag inte editera en Google web-sida med hjälp av IE8, ingen av dom, medan det går utmärkt att editera samma Google-sida med IE8 i min gamla Acer laptop med XP... Vem ska man skylla det på: HP eller Google?
  9. Ja, för all del, kan så vara - men jag har aldrig haft behov av det. Men jag förstår din poäng - även om jag inte har någon som helst förståelse för att man tydligen kan åstadkomma 'felet' helt ofrivilligt, för att sedan inte kunna återställa det... OK, saken är klar. Case closed.
  10. Jösses - man upphör aldrig att förvånas över Windows, inte minst Windows 7!!! Tack Cecilia för hjälpen - jag hade aldrig kommit på det själv - men fortfarande undrar jag hur den egendomliga förändringen av fönstret uppstod - och inte minst vad det skulle vara för vits med att utföra den...
  11. Plötsligen försvann övre delen av aktivitetshanterarens fönster d.v.s. den övre ramen med programnamnet samt flikarna...! Dessbättre fungerar den i huvudsak fortfarande, men med bara en funktion. Se bifogad bild. Den självklara frågan blir: Hur kan man få tillbaka aktivitetshanteraren som den var från början? Det hjälper inte att boot-a om.
×
×
  • Skapa nytt...