Gå till innehåll

Jægermester

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Jægermester's Achievements

(1/8)

  1. Hade tydligen en gammal proxy som blev utdaterad i både IE och Firefox X) Verkar som om det var mig det var fel på istället haha! Tack ska ni ha för hjälpen!
  2. Hej! Har ett problem med att nå vissa sidor med firefox och internet explorer. Alla andra sidor jag besöker har jag tillgång till och internet generellt fungerar finfint. Men när jag går till vissa sidor som jag har favoriserat så står det att man ska kontrollera nätverksuppkopplingen (från både IE och firefox). Detta är skumt då dessa sidor fungerar om man besöker de via proxy. Så den slutgiltiga frågan är: kan man ha blivit bannad från dessa sidor och det står som det gör att firefox samt IE inte kan hitta servern, eller kan det bero på att sidorna är nere för tillfället? Hjälp är mycket uppskattat!
  3. Hej! Har en fråga till er angående datorns prestanda. Undrar vad som är viktigast för att köra spel tex; grafikkortet, ram-minnet eller processorn? Så frågan är vilket av dessa är viktigast när det gäller att minimera lagg på spel. tack!
  4. När jag gjorde som du sa och satte in kabel för kabel så man kunde avgöra vart problemet låg så var det sladden som gick till moderkortet och en av hårddiskarna. Provade byta sladd och även hårddisk, då funkade det. Men misstänker att det ochså kan ha varit moderkortsbatteriet som var glappigt eller satt löst. Så håller tummarna nu att datan håller i sig och det inte blir samma problem
  5. YES, problem solved! Vet inte hur jag ska tacka er hah, men ni är bäst. Rätt ironiskt då dom från fujitsu siemens (som till och med har gjort datan) inte visste problemet medans ni gjorde det. Nu hoppas jag dock att lagget jag hade innan (ljud försvinner, och bild laggar i runt 20 seks och blir pixlig, händer även när jag surfar) har försvunnit Tusen tack för assisten igen!
  6. Gjort allt dom ni sa med kablar och batterier. Nu får jag iallafall upp startbilden (bios antar jag), men eftersom jag kopplat bort hårddiskarna står "disk boot failure, insert system disk", det felet har jag fått ett antal gånger på den datan men lyckats lösa det av nån anledning. Men nu när jag fått igång bilden, vad ska jag göra då? Kan jag gå in i bios utan att koppla in hårddiskarna eller kommer jag forft få "disk boot failure"?
  7. Ok.. jag vet hur man kopplar in nätagg, byter graffekort och ramkort.. inga som helst problem med batteriet heller. Men vad är det jag ska koppla loss? Alla sladdar som går in i moderkortet, och vad menar du med processor 1 minnet tub? heh Om ni kan berätta steg för steg hur jag ska göra så är det uppskattat (sitter på en annan data nu, datorn som la ner hade ett krångligt nätagg, lite jobbigt att koppla in det, så tänkte att jag får alla svar direkt så jag inte behöver koppla tillbaks till den här datan igen ifall det inte skulle funka).
  8. ja, specsen var tydligen bortslitna.. måste har varit den tidigare ägaren som gjort det. sucks
  9. .. lust att påminna mig hur batteriet ser ut?
  10. Hade tagit med datorspecsen ochså om jag kunde kommit in på den Men det är en fujitsu siemens dator i varjefall.
  11. Ja, hade kontrollerat det om jag kom in på datorn ens kommer inte in överhuvudtaget :/ när jag slår på datorn så sätts varken tangentbordet eller musen på heller.. får bara "no video input". man blir lite smårutten på det faktiskt
  12. Tjena. Satt och surfade tidigt imorse då datorn helt plötsligt försatte sig i sleep mode mitt uppe i en session. När jag sedan rebootade datan så stod det "no video input", och nu så står det så hela tiden (var tvungen att använda en annan data nu). Jag testade byta nätagg samt grafikkort, men det hjälper inte, står "no video input" hela tiden. Har kontaktat symantec och även de som tillverkat datorn, men de säger att de inte vet vad felet ligger. Symantec säger att de inte tror att det är virus, utan hårdvaruproblem. De på fujitsu siemens tror att det kan vara grafikkortet. Så min fråga till er är: vad tror ni problemet kan vara? nån usb-grej som glappar och försätter datorn i viloläge, virus, eller fel på kanske moderkortkretsen som leder till grafikkortet? Hjälp är uppskattat!
×
×
  • Skapa nytt...