Gå till innehåll

räkan

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

räkan's Achievements

(1/8)

  1. Ska ta mig en titt! Som jag sagt tidigare kan jag inte starta upp datorn i något läge, dvs felsäkert osv då den bara startas om. När jag bootar med min XP-Skiva så skippar den oftast bara den eller kommer upp felmeddelandet som du kan läsa ovan. Dual-boot? Tackar för svar.
  2. Lyckas inte hitta någon skiva för tillfället..
  3. Jadu, jag har en originalskiva och en bränd som är helt nybränd. Samma sak händer på båda. Ska jag endå försöka hitta en till original skiva? Och isåfall, går det bra med windows 7 också?
  4. Det enda jag har för tillfället är en bränd skiva, där händer samma sak, men det är svårt att avgöra bara för det eftersom jag inte är säker om läsaren kan läsa brända skivor. Jag kollar runt en snabbis med dom som bor närmast och återkommer strax.
  5. Gjort precis som du sa nu, hörde hur den började läsa men den hoppar direkt till menyn med Starta windows normalt, felsäkert läge, osv
  6. Tack för snabbt svar! Det vet jag! USB Fanns dock inte i BIOS så disablade alla alternativ, startade om och valde att starta i den andra Boot menyn (F11) Ändå så kommer det felmeddelandet upp.
  7. Tjena! Har allvarliga problem med min dator. Häromdan när jag satt vid den så slutade ljudet helt plötsligt att funka, så jag bestämde mig för att starta om den. Då kom jag fram till menyn där man kan välja mellan felsäkert läge osv, jag valde starta windows normalt och kom till windows loggan som laddar, när den laddat klart så startas datorn bara om. Exakt samma sak händer när jag väljer felsäkert läge eller någon av dom andra alternativen. Saker jag försökt hitills. Jag har försökt starta datorn med ett RAM-Minne i taget för att se att ingen av dem har gått sönder. Jag har försökt att boota med min XP skiva så jag skulle kunna omformatera eller reparera. Jag har försökt att boota med min USB som jag installerat puppy linux på () Ingen av dom här alternativen funkade, det som hände på dom två sista var att det kom upp ett felmeddelande: "Reboot and select proper Boot device or Insert Boot media in selected Boot device and press a key" Har även försökt med två olika CD/DVD-Läsare. Blev även tipsad om att det kan vara mina kondensatorer som är trasiga eller slitna, men det var det inte. Jag kan verkligen inte tänka på något mer att försöka, kan det vara min hårddisk som är trasig? Väntar ivrigt på förslag!
×
×
  • Skapa nytt...