Gå till innehåll

aleng

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

aleng's Achievements

(1/8)

  1. ja det har du nog rätt i. min bror får titta på den o försöka fixa den annars kör jag på recovery system.
  2. tack så mycket för hjälpen. ska testa det ni sagt, om det inte fungerar så får jag lämna in den. men hoppas på det bästa!
  3. nu fungerar det inte att trycka på F8 längre, kommer bara till logga in direkt. jag har avg virusskydd som bad mig starta om datorn efter att den hade kollat efter virus. jag har gjort det förut men har inte haft några problem tidigare. om jag testar system recovery kommer det fungera att logga in igen?
  4. jag har försökt med felsäkert läge men samma sak händer. om jag trycker på f11 kommer det upp "lg recovery system" upp. vågar jag acceptera eller försvinner alla dokument då?
  5. jag har en mini laptop som har hittills funkat utmärkt. jag hade gjort lite uppdateringar och skulle starta om datorn. när jag ska logga in igen loggas jag in i två sekunder och sedan står det att jag loggas ut igen och inställningar sparas. jag har testat felsök men samma sak händer. vet inte vad jag ska göra för jag är ingen expert på datorer. kan jag ha fått virus eller nåt? snälla hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...