Gå till innehåll

UffeM

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av UffeM

  1. Då var problemet löst! Fick tips av en kollega att hålla nere strömknappen tills datorn släckt ner. Sedan starta den igen. Då kommer det upp svart skärmbild med alternativ: starta i felsäkert läge, felsäkert med nätverk eller starta windows normalt. Valde normalt och den gick igång som vanligt! Troligtvis har någon i familjen försökt stänga den med strömknappen under tiden som datorn försöker logga av. Tack alla som engagerat sig i mitt problem som dock visade sig vara lätt att lösa trots allt.
  2. Tack för många goda förslag! Problemet för mig är att jag kan inte komma in på datorn och företa mig något då windows bara vill logga av när jag slagit på den. Kan inte heller komma in på felsäkert läge, den är disabled/inactivated.
  3. Har en laptop, Dell Studio XPS 16 med W7 home premium 64 bit. När jag svarat "ja" på frågan: vill du stänga datorn? så hänger den sig och det ända man ser är texten "windows avslutas" men inget händer. Om jag stänger av med on/off knappen så släcks datorn men när jag sedan ska starta den igen så återkommer samma text. Vad göra?
×
×
  • Skapa nytt...