Gå till innehåll

Henka80

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Henka80's Achievements

(1/8)

  1. Aa, testade det mesta, blev förbannad på skiten efter 1 och en halv dag utan ljud, så jag installerade om Windows och nu funkar det iaf. Tack för att ni försökte hjälpte till
  2. Yes, har testat det. Nu har jag även lyckats få det röda krysset försvinna från ikonen vid klockan. Men fortfarande kommer inget ljud. Kollade lite i Tjänster och såg att Windows Driver Foundation inte är igång, även fast den är inställd på att starta automatiskt, om det nu kan ha någonting med saken att göra.
  3. VIA HD Audio Deck heter någonting. Har även Realtek installerat. Dessa två ingick när jag installerade moderkortet.
  4. Ja, har testat dessa. Grejen är ju att datorn säger att ljudet är aktiverat, samtidigt som det står att ljuduppspelningsenheten inte är installerad.
  5. Hej Har kört Windows 7 felfritt i ca en månad, tills idag. När jag loggade in i eftermiddags så upptäckte jag att ljudet inte fungerade. Högtalarikonen nere vid klockan är markerad med ett rött kryss och säger "Det finns ingen enhet för ljuduppspelning installerad". Högerklickar man på den >uppspelningsenheter, så står det att den är aktiverad och fungerar som den ska. Likaså i enhetshanteraren. Har testat att installera om drivrutinerna både från moderkortets (ASUS P7P55D) CD och Asus hemsida. Har även testat systemåterställning, då Windows installerade några uppdateringar när jag stängde av datorn igår kväll, dock utan resultat. Gör man en felsökning via volymkontrollen så kommer det upp en ruta som säger "Hittade problem: Den här ljudenheten är inaktiverad." Kan även tillägga att det inte går att få fram ljud via headset heller. Vad ska man göra?
×
×
  • Skapa nytt...