Gå till innehåll

Pole Position

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Pole Position's Achievements

(1/8)

  1. Kan inte se att nåon process tar mycket CPU, men kanske ar det en kollision nåonstans ? Vad öra, bara att installera om eller ?
  2. 1 har testat att avinstallera tanentbordet oc låta datorn itta det automatiskt = samma problem 2. testat med externt tanentbord = samma problem Någon ar sagt att det kan vara keyloggers som tar CPU kraft, verkar ju som om nåot tar CPU iaf hhur kan man ta reda på vadd som liger och kör CPU som stör tangentbordet ? Beöver fler tips, nåon som ahr flera ideer.
  3. Verkligen ingen som vet vad detta kan vara ?
  4. har kört Norton, men kanske finns det bättre virusproram (free download) ? tips mottages tacksamt.
  5. Tror inte det är smuts, för då man håller nere tangenten så kommer bokstäverna fram men de hackar. Hade det varit smuts ttror jag inte att tanggenten hade fungerat alls ? Någon har sagt att detta är ett W7 fel, men minns inte.
  6. Provat i felsäkert läge samma problem, någon som vet ?
  7. har en laptop med W7 home premium installerad. Problem med att vissa tanenter ar en fördröjnin på mellan 2-4 sek. Bla backspace tangenten. har kört flera olika virusproram, men inte blivit bättre. Har också installerat om drivrutinen för tangentbordet, ignen skillnad. Någon som ar ett bra tips att prova härnest ?
×
×
  • Skapa nytt...