Gå till innehåll

Weidmo

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Weidmo

  1. Jo jag fattar det , Men tänkte mer på om någon visste vart jag kan ladda ner den senaste drivrutinen till min "brännare" som jag antar det är fel på om jag inte misstar mig jättemycket.
  2. Finns det nåt sätt jag kan få reda på vilken drive som jag ska ha?
  3. Jag får ett error när jag har laddat ner och försökt använt den där filen det står: No matched drive detected! This utility is only for PLDS DVD+-RW DH-16A6s drive. Detected drives: 0-0-1-0 E:ATAPI DVD A DH 16A6S YA17 Nån som vet vad det betyder?
  4. Okej! Det lät ju skitbra! Ska testa så fort jag kommer hem. Också, hastigheten på skivorna har väl att göra med X? Så att säga jag köper skivor med 4x, då går väl dem saktare än 16x?
  5. Okej kanske räknade fel, mycket möjligt Men alltså nu är det såhär då: Jag går till affären imorrn och köper ett par DVD skivor typ +r x1-4 Förhoppningsvis fungerar det, hittade ingen patch på packard bells sida så kan bara hoppas att ett par nya skivor löser det, åker hem försöker få in allt på skivorna. På lördag stoppar jag in windows 7 skivan och kör på, har gjort några förberedelser efter filmen jag såg på CNET TV, borde funka bra . Tack för alla svar allihopa!
  6. Japp hittade en 22 siffrig kod på chassit. Man måste väl ha den koden för att kunna använda sin Vista om jag skulle vilja gå tillbaka till Windows Vista från Windows 7 senare?
  7. Jag har också en till fråga tyvärr, jag har en Packard Bell imedia om jag inte är helt ute och cyklar. Jag har letat efter en "produktnyckel" eller vad man ska säga att det är, är det någon som vet om det finns någon sån kod till Vista/den modellen?
  8. Jag använde DVD +r x16 skivor, jag ska köpa några andra skivor imorgon och se om det går bättre, men tack för tipsen allihopa, ska försöka fixa detta på något sätt
  9. Nån som har en aning oom vad det betyder?
  10. Disc Type:DVD ODD Drive Letter :E ODD Name:ATAPI DVD A DH16A6S ODD Type:MA_DVD_WRITE Description: General Exception:Värdet var antingen för stort eller för litet för Int32.Error Code 517:Disc Type:DVD ODD Drive Letter :E ODD Name:ATAPI DVD A DH16A6S ODD Type:MA_DVD_WRITE Description: 514:Successfully,4. After add boot ability-----Firmware Version:YA17 Står det
  11. Står inte "Detaljer" någonstans
  12. Hejsan jag har ett litet problem jag skulle vilja ha hjälp med, jag är inte så bra på datorer så jag ska försöka förklara det här så bra jag kan. Jag skulle vilja göra lite "vistaskivor" eftersom jag inom kort kommer uppgradera till windows 7 och vill ha en säkerhetskopia så jag inte står här utan ett operativ system i handen, jag stoppar in en DVD som jag har hemma och det ser helt normalt ut i början (http://imgur.com/OkVoP) ,men efter det börjar det knasa ut sig och det blir såhär (http://imgur.com/7NBKu). Är det någon som har en aning om vad det är som orsakar det här och om jag kan lösa det genom att bara helt enkelt köpa andra skivor än dem jag har? Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...