Gå till innehåll

marniv

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

marniv's Achievements

(1/8)

  1. Problemet började till synes när jag kom tillbaka från Stockholm med en ny inköpt ereader för 2 veckor sedan. Jag hade installerat untan pb på min Dell hemma (Vista). På lilla Asus fick jag direkt fel att den kunde inte läsa setting som innehöll installationspg för reader library filsystemet på setting är av typ FAT Just nu har jag startat med antennen bortkopplade och det funkade med eternal hård disken och Philips GoGear. Tyvärr var jag tvungen att koppla tillbaka antennen för att installera reader library och det sket sig igen så att säga i tekniska termer. Så jag ska försöka gå till ett kaffe där jag kan ladda ner utan extern antenn. Nu har jag installerat reader library mha den interna antennen. Tack Cecilia och Mats för hjälpen .. Det gav mig mod att felsöka mera systematisk. Lösningen borde vara att ladda ner en ny driver för min externa antenn i fall det finns. Det är nästa steg!
  2. Jag ansluter både ebook reader och GoGear via USB. De visar sig normalt i enhetshanterare men går inte att mata ut eller visar mappar för den delen.. Jag tittade i egenskaper och det står bara att enheten går att köra för GoGear För ereader är det mer komplax i o med att det hanteras som 4 (!) diskar.
  3. häftig åska med hagel i natt men nu sol igen +17

  4. Resultatet blev " inget integritetsfel hittades" Sedan läste jag inlägget i den bifogade länken och tyvärr var sfcdetails.txt tom (inte så förvånande när det inte hittades något fel i filsystemet) Franska är mitt modersmål så jag antar att jag fattade det som stod i inlägget. Mer info om min config: Norton Internet security och jag har en antenn (Everest) i o med att jag sitter i en segelbåt i västra Turkiet. Jag hade tagit bort antennen och Norton innan jag körde sfc Tack för hjälpen i alla fall även om det inte löste problemet.
  5. Första problemet när jag skulle ansluta min Sony ebook reader (Ebook reader PRS 650 MS Touch edition) på min PC Asus 1201H , windows 7. Jag fick ett antal fel bl.a. error 43 och kunde inte få det fungerar. Notera att installationen funkar utmärkt på min Dell med Vista. Sedan skulle jag uppdatera min Philips Gogear och filhanteraren vägrar funkar med den numera, vilket var problemfritt förut. Jag kan inte heller göra en säker bortagning varken med Sony ereader eller Philips GoGear. Om jag tittar på återställningslista.. fanns en stor uppdatering från Microsoft (windows update kritisk uppdatering står det) Är felet känd? Finns det en walkaround?
×
×
  • Skapa nytt...