Gå till innehåll

Extingur

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Extingur's Achievements

(1/8)

  1. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?root=us&LinkBack=&ktcpartno=KVR333X64C25/512 Den var den tydligen. Jag såg dock fel... denna verkar vara på 512 mb medans datorn redan måste ha haft 500 mb RAM.. så det måste betyda att båda RAM-minnena är på 512 mb. Glömde säga att när jag startade datorn förut (med båda RAM-minnena) förut så verkade det inte enns komma någon ström. Sen när jag tog ut ett av korten då funkade det helt plötsligt.
  2. Båda RAM-minnena är tillverkade av Kingston KVR (1024mb) Datormärket ser ut att vara Prescott eller ZIP (står det på datorn iaf men när jag kollar på datorn så är det INTEL) . Moderkortstillverkaren är EpoX Computer CO LTD, modell; i915PL DDR : 5ELA3I (0x0000049B - 0x33E108A9) Hoppas detta är till hjälp.
  3. Inget är trasigt någonstans så problemet måste nog vara nått annat? Och har testat som du sa förut innan jag skrev det första brevet men får upp samma problem desvärre. Är väldigt frustrerande att det inte ska funka..
  4. Hej. Det är nämligen så att jag har kört denna data ett tag nu med bara ett ram-kort på 1gb. Allt funkar som det ska men när jag ska sätta in en ramkort till som ochså är på 1gb (och är likadan som den som redan sitter i) så startar datorn men windows xp vägrar. Datorn går till sleepmode när jag satte in det andra ram-minnet innan windows xp bilden enns hinner ladda upp. Det funkade finfint innan men nu går det inte. Om det finns två ram-minnes slottar så ska man väl kunna ha två inte minst om det är samma ram-minne? Datorspecs: OS: Windows XP Proffessional (5.1, build 2600) Systemtillverkare: IntelR Systemmodell: AWRDACPI BIOS: Phoenix AwardBIOS v.6 00PG Processor: Intel® Pentium®4 CPU 3.00 ghz (2 cpus) RAM: 1024 mb. Vet inte riktigt hur man letar upp alla detaljerade filer så hoppas detta funkar! Hjälp är uppskattat!
×
×
  • Skapa nytt...