Gå till innehåll

Farjstallet

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Farjstallet's Achievements

(1/8)

  1. Hej alla Nu är det troligtvis löst. Telia blockerar all inkommande trafik på abonnemang Telia bredband litet men tillåter trafik på alla andra abonnemang. Ingen personal på Telia har kunskap om detta så en strid med Telia är på gång från min sida. Tack alla ni som försökt att lösa mitt problem
  2. God morgon Just nu 53. Har tidigare försökt med 65000. 8080, 5000 och alla fungerar i LAN men inte i WAN.
  3. Fingret klickade för fort. Nej jag har inga begränsningar i routern Och har gjort som "mobilitym... "skriver. Har talat med Telia och de har endast några få portar låsta på sitt nät och de berörs inte här. Det är något i routern som blockerar alla inkommande anrop.
  4. Datorn är ju egentligen inte inblandad eftersom IP WAN nummret går till routern. Kameran som ip.....:53 går till har ingen egen brandvägg, bara login sida, utan kan bara ställas in på statict ip och portnr. Tyvärr så finns ingen logg i routern. Jag har 10 st kameror monterade mot olika ADSL asnlutningar och det är endast i denna anslutning som det inte fungerar.
  5. Ja, och Premium Support på Telia scannar de mitt ip och ingen port är öppen i routern.
  6. Hej Tack för att du uppmärksammar mitt problem. Jag kan alltså ansluta till kameran i LAN med IP nummer 192.168.1.40 och port 53. Men kommer jag via en annan dator, via ip nummer......:53 och med vanlig bredbandsuppkoppling så kommer jag inte in. Port 80 borde alltid vara öppen enligt flera användare. Jag har kollat portarna med Portforwarding och pcwintech som båda inte klarar av att öppna portarna till WAN. Jo jag har konfigurerat och sett problement som beskrivs i www.boards.ie... men där har de inte heller löst problemet. Har installerat programmet "Simpel Port Forwarding" och det fungerar i LAN men inte i WAN, anger misslyckad kontroll vid check. Tar gärna emot fler förslag.
  7. Hej Jag har gjort port forwording i routern och detta fungerar i LAN men inte i WAN. Speciellt för denna router. Brandväggen har jag gjort disable men inget fungerar. Premium Support på Telia har gjort en scanning av mina portar men ingen port är öppen! Inte ens port 80 som borde vara öppen. Går alltså inte att anslutan utifrån till min kamera. Har även försökt med DMZ som inte heller fungerar. Någon som har en lösning? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...