Gå till innehåll

Cir0w

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Cir0w's Achievements

(1/8)

  1. Tack så mycket för svaret, jag har redan konfigurerat inställningarna och det konstiga är att allt fungerade förut (ingen tom dropdownlista och man kunde ansluta via programmet). Nu slutar programmet svara nära jag klickar på "Dial up VPN".
  2. Någon som har ett bra svar på min egentliga fråga?
  3. Nu får du ta och lägga av, på vilket sätt upplyste du mig i all vänlighetens namn om att någon hackare har fått programmet att sluta fungera och att fildelare kommer att bli tagna inom kort?! Det ger ett väldigt seriöst intryck. Dessutom handlar detta inte om fildelning utan om att kunna stänga av webbläsaren när min vpn går ned. Edit: Lade till en bild på hur fjärranslutningen ser ut.
  4. Haha, trodde att den här communityn var seriös, men jag trodde fel...
  5. Jag kör ibland med VPN och använder programmet VPNetMon för att se till så att webbläsaren stängs av när vpn tunneln går ner. Det har fungerat problemfritt tills för någon dag sedan. Programmet har funktionen "Dial up VPN", vilket öppnar fönsterrutan "Fjärranslutning" där man kan välja till vad man vill ansluta sig till. Hur som helst så finns det inget alternativ längre för att ansluta till vpn tunneln - dropdown listan är tom (min vpn fanns där förut). Anslutningen till min vpn finns fortfarande konfigurerad under nätverk och jag kan ansluta till den "manuellt". Jag har fortfarande anslutning till min vanliga ISP, så jag är inte utan det vanliga internet. Fjärranslutningsfönstret poppar också upp varje gång jag loggar in på datorn. Det vore nice att bli av med det där och återigen kunna ansluta via dropdownboxen till min vpn, antagligen är det bara någon basic inställlning någonstans.
×
×
  • Skapa nytt...