Gå till innehåll

NillanW

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av NillanW

  1. Tack för svar! Jag ska testa detta och återkommer om det inte fungerar.
  2. Så vitt jag kan se, har jag senaste drivrutin till grafiken. BIOS vet jag inte om jag törs ge mig på, har läst att man kan ställa till det om man gör fel.Vet inte om det spelar nån roll, men min dator är en HP Pavilion dv9312eu Notebook PC.
  3. Ibland när jag "väcker upp" datorn efter att ha haft den i viloläge, har inställningen för skärmupplösning ändrats, så allt är jättestort. Ändrar tillbaks till högsta upplösning, men efter en tid händer samma sak igen. Vad kan det bero på?
  4. Jag testade det första alternativet, det fungerade. Tusen tack för hjälpen! ;D
  5. I Sidpanelen har jag en klocka, SR WebbRadio, Messenger Gadget.
  6. Varje gång jag startar Vistas Sidpanelen får jag upp ett meddelande: Please wait while Windows configures Destinations. Sen kommer en installationsruta där det står: Use source: C:UsersGunillaAppDataLocalTemp7zSF114.tmp Jag klickar på Cancel, får göra om detta tre gånger, sedan startar Sidpanelen och fungerar utan problem till nästa uppstart. Jag har kollat och någon sådan fil finns inte på angiven destination. Så här har det hållit på ett par veckor nu! Vad kan det bero på och vad ska jag göra? ???
  7. Nu har jag försökt efter bästa förstånd att få till det, men datorerna kan fortfarande inte se varandra. Säkert gör jag jag fel någonstans, skulle nog behöva detaljerad steg-för-stegbeskrivning! :-
  8. Jag har en stationär dator med Win XP oxh en bärbar med Vista. De delar bredbandsuppkoppling via en trådlös router, D-LinkDI-524 och det fungerar bra. Nu undrar jag om det finns något sätt att "se" den andra datorn och ev. synca filer emellan? Undrar också om det går att få kontakt med skrivaren från den bärbara, eller måste jag då flytta usb-sladden från den stationära till den bärbara? Har letat i manualer, men hittar inget om sån´t här, hoppas någon vet! ???
×
×
  • Skapa nytt...