Gå till innehåll

coldplay

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

coldplay's Achievements

(1/8)

  1. hp har ingen drivrutin specifikt för windows 7 för deras bluetooth driver... nej följde inte med någon speciell har alltid använt den som windows har installerat. men nu funkar det inte med windows 7... lite irriterande fast kanske man skulle prova windows 8 om de funkar bättre... fast de tror jag kanske inte de gör...hehe finns det något program för att söka enheter med bluetooth som inte är windows egna?
  2. de är en intern dongle å den fungerar utmärkt annars och har fungerat väldigt bra på vista. den fungerar även i windows 7 de är bara i det bluetooth programet som ligger under kontrollpanelen i windows den inte funkar... finns det något annat program man kan använda för att hitta enheter? Jag har en hemmabio som går på bluetooth som jag kan spela upp ljud på från datorn med bluetooth.
  3. har redan installerat om det flera gånger och tagit bort den... funakr inte... funkade ju med vista...
  4. hej när jag ändrade mitt operativ system från xp till windows 7 så kunde jag inte längre använda min bluetooth. På enhetshanteraren så funkar bluetoothen perfekt och inga probelm med drivrutiner vad de verkar. Och hp programet för trådlöst närverk och bluetooth säger att bluetoothen är på och funkar. men windows säger i kontrollpanelen My bluetooth att det finns inget stöd för den installerade bluetooth dongelen. Vad kan jag göra?
×
×
  • Skapa nytt...