Gå till innehåll

Manpower22

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Manpower22's Achievements

(1/8)

  1. Tack för föreslagen.. Det har visat sig att det var hårddisken som var på väg utför.. så den är återlämmnat ..
  2. verkar som att datorn inte hittar c hårdisken altså... därimot hat jag fått igång windows installer skivan efter mkt möde... Och i " select the driver to be installed finns det en Boot (X) detta bör vara min hårdisk eller en del av den iaf.. hittar här min tidigare windows installition.. fast kan varken installera på den eller reparera den... Vaad är detta Boot (x) har jag fått en extra partion på min hårdisk ?
  3. Har Googlat på.. Allt pekar i riktningen av att det är windows uppdaten som är orsaken till det här problemet..:-) Problemet gäller både vista och w7 Googlar man på "FILE boot/ BCD Status 0x000000f Info an error occurred while attempting to the boot onfiguration data" Så är det en klar trend att problemet kommer strax efter en Windows 7 uppdatering Det Finns lösningar dock ingen lätta.. mitt problem är att mitt windows har sunkit ner sig så rejält,, att det inte mer är en fråga om att kasta hårddisken och köpa en ny istället.. Sjusst uppdatering .. NOT
  4. Kan även få fram S:M:A:R.T status Bad backupp and replace under förutsättning att jag kopplar in en satakabel med lägrar överförings hastighet..till hårddisken.. blir till att ringa webbhallen
  5. Tror att det är hårddisken jag,, När jag kopplade bort den. kunde jag boota från cdspelaren utan problem alls .. windowsskivan fastnade inte på setup utom det vidare till where do i want to install windows .. men nu finns det inget att installera windows på :-)
  6. Nej tyvärr vet jag inte vilken uppgradering det var .. hann inte se det.. det gick väldans fort iaf.. tryckte bara på uppgradering nere i statusfältet .sen tog det inte lång tid innan windows la ner..
  7. Kommer in i bios.. cpun står på 39 grader.. hade 8 gig ramminne från början men fick ta bort 4 då moderkortet strulade med 8 gig.. Tydlingen ett typfel för just det här moderkortet..Faktiskt finns det många fel på de här korten .. googlade på det "Asus p8z68-v pro" buggigt kort enligt en del.. Hård disken ? tjaa den fungerade ju ändå tills jag fick en uppgradering ifrån microsoft.. !!! låter inte troligt eller ? Fiins det nåt sätt att erase hårddisken och börja om från början.. En formatering helt enkelt .. går ju inte på det fina gamla sättet med format c längrar .. (saknar den funktionen den var bra )
  8. f8 för save mode går inte igång ska det stå i
  9. varfär är det streckad över det jag skriver ? :-)
  10. tack för länken ..men den hjälper inte.. har som sagt retailversionen.. men kan inte ensden skivan kan få ifgång eller reparera Windows .. tror att en formatering är nödvändig.. F8 för save mode går igång.. försökte igen med windows skivan.. det gick inte .. men fast att jag har tagit ut skivan . står windows fortfarande och tugga på setup is starting(viket det aldrig gör )
  11. Har fått problem med Windows 7 ultimate. Byggde en ny dator nyligen och har installerat Windows 7 ultimate i den,, Den fungerade bra förutom att den ibland restartade och frågade efter en bootskiva !vilket avhjälptes med att starta om datorn helt enkelt.. Tog Datorn ut online igår kväll för förste gången för att uppgradera mjukvaran i den.. Men efter bara några minuter kom det ett uppdaterings medelande från Windows tror jag att det var.. sen var det godnatt med datorn blixtsnabbt.. Windows stängdes och har intye gått att öppna sedan dess. Får detta meddelande på skärmen "FILE boot/ BCD Status 0x000000f Info an error occurred while attempting to the boot onfiguration data.." Provade att reparera windows med windows ski8van vilket inte gick reperationen kom igång men windows kunde inte reparera window s :-) Provade att ominstallera Windows vilket inte gick,, kom till 30 % sen stängdes ominstallitionen av.. gick inte att ominstallera! Idag har jag försökt igen men nu går varken reperation eller ominstallitionen igånf.. Siter bara och tittar på setup is starting och en grej som snurra rundt mer än så händer inte.. Windows programmet borde med all rimlighe vara orginal..köpt på dustin.. fanns en tråd i förseglingen på förpackningen.. och på skivan är windows loggon och sånt embeddet i skivan.. Allr ser ut som det ska vara... Nån som har en ide om vad problemet kan vara och hur man löser det ..Till exempel hur man kanska kan formatera hela härdisken utan komma in på windows ? Hopppas på sva r då jag ser framemot att få se trav direkt via datorn gretting s från Gävle
×
×
  • Skapa nytt...