Gå till innehåll

Fymlung

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Fymlung's Achievements

(1/8)

  1. På tok för djup diskussion om Windows för att jag ska hänga med, Tackar dock ännu en gång.
  2. Ursäkta att jag tagit min tid att svara. Problemet gick inte att lösa med 8.3 lösningen, varför vet jag inte men mappen var kvar. Så jag har gjort som ni sa och lade in ubuntu på en skiva och boota med den, mappen är nu borta efter allt strul. Stort tack till alla som tagit sig tid att hjälpa.
  3. Jobbar just nu skift och har inte hunnit testat dom senaste tipsen, ska försöka hinna det så fort jag kommer hem. låter er veta hur det går.
  4. JoWa,: förstår bara inte vad linux kommer att göra med en mapp i windows? Wheninrome: Har testat det redan. stod i första tråden. e-son: testade att göra som du sa på ZZZZ men då stod det att 'Mappen är inte tom'. Så jag försökte samma sak på mappen som ligger i ZZZZ, men då fick jag 'kan inte hitta målfilen'. Så för att summera, ingenting hittills har fungerat.
  5. Så du menar att jag måste formatera för att ta bort en mapp? Annars skulle jag uppskatta en mer detaljerad förklaring. Sitter på Windows 7.
  6. Har en mapp på skrivbordet och i den mappen är en annan mapp som inte går att ta bort. Så man kan enkelt säga att det är två mappar som jag inte kan ta bort. Har laddat upp en bild på felmeddelandet. Detta fungerar inte för att ta bort den. Unlocker Lockhunter Tuneup Shredder (via TuneUp utilities) Att ta bort mappen via CMD med 'RD C:\Users\Jonte\Desktop\ZZZZ\Sting-If On A Winter's Night...' fungerade inte heller. Felsäkert Läge med alla dessa är även provat.
×
×
  • Skapa nytt...