adaylate

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

adaylate's Achievements

(1/8)

  1. Jag lyckas installera drivrutinerna från Dell men det står ändå att det inte finns någon Nätverksmaskinvara. Och datorn hittar fortfarande varken nätverkskort eller anslutningar...
  2. Okej jag behöver lite hjälp igen efter lång internetlöshetsfrustration. Jag hittar nu inga nätverk. Går jag in i nätverksanslutningar står det "Det gick inte att identifiera någon nätverksmaskinvara". Inga nätverk är tillgängliga under "Anslut till ett nätverk", ingen diagnostistik funkar och det enda nätverksaktiga jag hittar är någon bluetooth-anslutning. Vad är det som försvunnit i Windowsinstallationen? I enhetshanteraren finns endast två Bluetooth Device under Nätverkskort. Tack!
  3. Tack för hjälp! Tog ett tag att komma igång pga. var tvungen att skaffa nytt USB-minne då allt sådant kommit bort i flytt. Efter lite meckande har det gått bra fram till steget att jag ska installera Windows på den "trasiga" datorn. Då kommer meddelande upp om att drivrutiner saknas. när jag googlar hittar jag bara hur jag får hem windows-drivrutiner via Windows Update, men jag kommer ju inte riktigt åt något sådant eftersom jag inte kommer in på den trasiga datorn. Trodde Windows innehöll drivrutiner? Har provat två olika versioner nu och känner mig lite dum. Första gången jag försöker fixa min dator själv... Edit: körde eicfg_removal_utility på iso-filen så nu verkar det funka som det ska. Håller tummarna. Tack för hjälpen!
  4. Hejsan! Efter att min dator blivit seg och krånglig bestämde jag mig för att säkerhetskopiera, skapa en systemavbild(ning?), bränna en säkerhetsskiva och sedan installera från systemavbildningen som jag lagt på en extern hårddisk. När uppstarten från externa satt igång gjorde jag misstaget att avbryta den i tron att jag kunde fortsätta med uppstarten senare, men det visar sig inte alls gå. Nu när jag startar datorn står endast "Operating system missing". Har försökt boota från externa/usb, säkerhetsskivan och hårddisken men ingenting fungerar. När jag försöker bota från skivan så står det att windows laddar filer, men det slutar bara i en svart skärm där ingenting händer. Finns det något annat jag kan prova? (Har ingen windows-skiva kvar, tror jag fick datorn förinstallerad när jag köpte den för två år sedan).