Gå till innehåll

Saturnus6

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Saturnus6's Achievements

(1/8)

  1. Jag vet oftast inte vad jag gör. Ena gången fungerar det å andra inte även fast jag tycker att jag gjort precis samma sak båda gångerna.
  2. Jag börjar där. Tack för hjälpen
  3. Jag har främst 1 motiv.. Jag brukar ha en förmåga att vid nyinstallationer glömma ett eller annat från den tidigare installationen kvar, det kan röra sig om ett dokument eller ett program som man endast använt vid något enstaka tillfälle, men rätt var det är så behöver man det igen.. Men även att få det att fungera är ett tillräckligt motiv för mig På detta sättet kan jag köra den nya installationen skarpt men när det är något jag saknar från den gamla kan man relativt lätt komma åt det också utan att byta hårddisk eller mecka med dualboot.
  4. Hallå. Jag har precis bytt hårddisk i datorn och lagt en ny installation av W7. På den äldre hårddisken finns den tidigare installationen av W7 kvar och min fråga är om man på något smart sätt kan köra denna äldre installation virtuellt under den nya installationen. Jag tänkte om man kan göra någon form av image av den äldre hårddisken som man sen startar via VirtualBox eller liknande.
×
×
  • Skapa nytt...