Gå till innehåll

Bengtzzon

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Bengtzzon

  1. Hahaha, tack för all hjälp. Ollebull, skärmen införskaffades för ett halvår sedan, en enkel färgkalibrering fixade biffen
  2. Jo, förresten, min skärm har alltid haft standardinstälnningar och inga separata "energisparinställningar", jag har aldrig ändrat dem förrän nu när jag försökte få fram en lösning.
  3. Jag vet inte om det framgick att jag använder DVI-kabel, menar du att jag skall byta till VGA-kabel och testa med det(jag testade att ta bort adaptiv ljusstyrka på skärmen under "energialternativ", det löste sig inte)?
  4. Hej För två dagar sedan upptäckte jag att windows 8,1 på min stationära dator var mörkare än vanligt, jag startade om datorn, och upptäckte att skärmen automatiskt blev mörkare 30-60 sek efter att jag lämnat låsskärmen. Jag förstår inte hur detta plötsligt kom igång eftersom jag inte installerat någon särskild uppdatering för två dagar sedan. Att justera ljusstyrkan på monitorn förändrar inte operativsystemets ton som plötsligt ändras efter att jag startat om datorn, stänger jag bara av datorn behålls samma mörka ton. Jag har en ihopmonterad "speldator" från Komplett.se med Windows 8 förinstallerat, jag har försökt att ändra energisparinställningarna, uppdatera grafikkortsdrivrutinerna, inget har hjälpt. Just nu gör jag en "fullständig" undersökning av skadlig programvara med antivirusprogram och installerar en ny uppdatering för Windows, men problemet består. Mina specifikationer: Version: 6.2.9200 build 9200 Datortillverkare: MSI Processor: Intel core -i5 3570k Datortyp: x64 Based PC Grafikkort: AMD Radeon HD 7870 Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...