Gå till innehåll

Marie W 8.1

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Marie W 8.1

  1. Hej jag testade att uppgradera Windows 10 det gick bra först men sedan när installeringen bara hade 1% kvar så hände det inget mer fast jag lät datorn stå i flera timmar när det stod 99%. Så jag fick bryta installeringen tråkigt nog
  2. ja om det funkar så,eftersom W7 är rätt gammalt nu så & det fattas en del isystemet som tydligen ej går att fixa så kan jag tänka mig att installera 10. Men det funkar väl om jag går in på microsofts hemsida på deras W10 länk & installerar?
  3. har aldrig gjort nån skiva så jag vet ej hur jag kunnat få bort allt detta ur min dator.
  4. nu har jag även laddat ner produkt nyckeln & provade med den med i windows upgrade men där funkade det inte med den heller. man behövde en annan produkt nyckel.
  5. Hej ! Nu gjorde jag detta du skrev & det hittades några skadade filer som reparerades men mitt problem återstod. gick in på HP Recovery men kan fortfarande ej fabriksåterinställa ,för det stod fortf. på Vidta säkerhetsåtergärd HP Recovery att Återinstäälningsparttionen har tagits bor & att programvaruavbillningen för att frigöra hårddisksutrymme har tagits bort. dessa 2 är mina problem som jag hoppas att jag ska lyckas att återställa om det går.
  6. det är så här, att när jag tagit fram recovery i W7 där man kan tex fabriks återinställa datorn, när man klickar på den rutan för det så funkar ej det ,då det står det höger sida där att den kopierade filen för detta blivit borttagen. så då kan man ej fabriks återinställa datorn alls eftersom det saknas. Går inte att köra nån typ av återinställning heller. hade tänkt fbriks återinställa datorn som är en Laptop så att den blir ren igen & ev. får tillbaka saknade filer som fattas som gör att den hänger sig & körs enormt långsamt. jag undrade då om det fanns nåt sätt som man kunde få allt detta som saknas i datorn tillbaka eller om man kunde köpa windows 7 home premium program installationsskiva & köra den ?
  7. Gjorde som du sa men hittar inte där det står sök & kör osv där jag ska skriva in detta finns ju på dom andra windows men fann det ej på w7.
  8. jag har en Laptop med windows 7 home premium som jag vill försökte köra fabriksåterinstallation i recovery på men det funkade inte pga av att den kopierade systemfilen för det hade blivit raderad av nån konstig anledning. Så nu kan jag varken göra en vanlig återinställning eller fabriksåterintälla. finns det något sätt där man kan få tillbaka saknade system filer på eller måste man köpa en program skivan för windows 7 ?
×
×
  • Skapa nytt...